De økonomiske fordelene med utleie er mange, og veldig mange som kjøper hus idag velger en boligvariant med utleiedel. Den månedlige inntekten fra en utleiedel kan blant annet gi deg mulighet for bedre lånebetingelser i banken og øke verdien på huset ditt.

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Månedlig skattefri inntekt

Visste du at inntekten du får inn fra en utleiedel er fritatt skatteplikten så lenge verdien på utleiedelen er mindre enn verdien av boarealet du selv disponerer? Slik kan en utleiedel være en gyllen mulighet til å betale ned - og finansiere huslånet på en smart måte. 

Faktorer som den sentrale beliggenheten på huset ditt og størrelsen på utleiedelen vil nødvendigvis påvirke summen som du kan forvente å få inn i månedlige utleieinntekter. Og her kan du bruke oss i Archihus som en sparringspartner, slik at vi sammen kan se på mulighetene for utleie i din byggekommune - og i ditt område. 

Utleiedelen i husmodellen Latha.

Utleie kan være nøkkelen til ditt nye hus

Utleieinntekter er verdifullt med tanke på lånebetingelser i banken og muligheter til å få innvilget et høyere boliglån. Dermed kan utleie være faktoren som gjør at du har råd til å bygge ditt nye hus. Dessuten vil en utleiedel med sine ekstra kvadratmetere og sitt inntektsgrunnlag øke verdien på huset ditt mens du bor der. 

Arkitekttegnet med smarte løsninger

Er det ikke litt upraktisk å måtte forholde seg til og ta hensyn til leieboere i huset? Dette er et spørsmål som ofte dukker opp når en boligkunde skal forholde seg til det å velge husmodell med utleiedel eller ikke. Men våre arkitekter har både leieboer og huseier i tankene når husmodellene våre tegnes, med et fokus på at begge parter skal leve godt i hver sin del av huset. Smarte planløsninger, separerte innganger og solide vegger og dører gjør at alle kan leve usjenert under samme tak.

Vil du snakke med en rådgiver om våre hus utleie?

Benytt skjemaet nedenfor, så vil du høre fra oss innen kort tid.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Dette er våre moderne hus med utleie

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Alle våre husmodeller kan tilpasses for utleie

Har du funnet en annen husfavoritt hos oss som i utgangspunktet ikke inkluderer utleiedel? Da kan våre arkitekter tilpasse dette huset med utleiedel - i tett samarbeid med deg.