Våre hus og hytter er gode utgangspunkt for å oppfylle bolig- eller hyttedrømmen din. Alle våre hus og hytter kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i den modellen du ønsker å ta utgangspunkt i.

Bestill gratis huskatalog

Nå kan du bestille vår huskatalog på 130 sider med 33 funkisinspirerte og andre moderne ferdighus. Fyll ut skjemaet under, så har du den snart i postkassen din. Vi gleder oss til å sende huskatalogen vår til deg.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

HØSTENS KAMPANJETILBUD FRA ARCHIHUS

Våre mest prisgunstige husmodeller ble nettopp enda gunstigere! Ved å signere husmodellene Rektangula Large eller Stix innen 31. desember, får du med ekstra stor kjøkkenpakke fra Sigdal til en verdi av 120.000kr*.

Julepyntet Archihus

Jul på hytta

Kan du tenke deg et hyggeligere sted å tilbringe juledagene enn foran peisen i din egen hytte - på ditt eget fristed? Uansett hvor i Norge du drømmer om å ha hytte, så har vi garantert en favoritt eller to i sortimentet vårt.

VÅRE HYTTER

Her kan du se våre nye og moderne 7 hyttemodeller.

Last ned digital hyttekatalog

Nå kan du laste ned og lese vår nye og digitale hyttekatalog med en gang. Vi gleder oss til å vise frem våre splitter nye og moderne hytter, skapt for en enkel fritid.
Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Husets naturlige samlingspunkt

Et moderne, fint og funksjonelt kjøkken gir din bolig en ekstra dimensjon.

VÅRE FERDIGHUS

Her kan du se alle våre moderne og funkisinspirerte hus - også de 19 helt nye husmodellene. Husk at alle Archihusene kan tilpasses dine ønsker og behov.

En boligprat fra din egen stue!

Går du med byggeplaner og ønsker å snakke med oss om våre husmodeller, byggeprosesser eller priser. Husk at du ikke trenger å komme til våre salgskontor for at vi skal møtes. Du kan ta kontakt med oss fra din egen stue. Vi er her og er tilgjengelig både på telefon, e-post og eventuelt chat. Vi kan også sette opp et videomøte med deg. Ta kontakt med din lokale Archihus-forhandler i dag, så finner vi frem til den løsningen og det tidspunktet som passer best for deg.

Bestill gjerne vår huskatalog eller hyttekatalog før du tar kontakt med oss. Da har du full oversikt over våre funkisinspirerte hus og moderne hytter, og sammen kan vi enklere realisere din drøm. Les mer om vår gratis huskatalog og digitale hyttekatalog her

VÅRE AREALEFFEKTIVE HUS

Med våre unike hus i Quinta-serien, er det mulig å bo både nytt og flott selv om budsjettet er lavt og tomten er liten. Grunnmodellen Quinta 1 kan utvides og tilpasses med flere soverom, større stue, utleiedel, takterrasse og garasje.

VÅRE FLERMANNSBOLIGER

Archihus har også mange spennende flermannsboliger som passer ypperlig til større byggeprosjekter og feltutbygginger. Dette er bare et lite utvalg - kontakt oss gjerne om du ønsker å se flere prosjektboliger med moderne arkitektur.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

FINN DIN FORHANDLER

Våre dyktige forhandlere svarer gjerne på spørsmål om husmodeller, pris, tomt eller byggeprosessen. Bare ta kontakt!

VI SØKER FORHANDLERE

Vi opplever stor etterspørsel etter våre hus og søker nå flere forhandlere. Om du har et dyktig entreprenør- eller byggfirma som ønsker å selge og bygge moderne hus kan du være akkurat den vi er på jakt etter.
Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

NYHETER