Archihus

Vi er stolte og glade for å vise deg de nye og spennende husnyhetene våre.

Her finner du helt sikkert noe som passer for deg enten om du skal bo enkelt og praktisk på ett plan, bo over to plan med litt mer plass eller om du vil bo økonomisk smart i en bolig som har en utleieenhet. Felles for alle er arkitekturen som har en stram, moderne og funkisinspirert stil.

HUSNYHET 1 - Sego har spennende former og utleieenhet

Sego er vår nye spreke husnyhet som har 3 soverom, kontor, 2 stuer og en hybel som er økonomisk smart. Overbygde uteplasser i begge etasjer er godt å ha uansett årstid.

HUSNYHET 2 - Vani er vår nye store stolthet

Dette er et hus som virkelig skiller seg ut i mengden. Med et ytre som kombinerer både pultak og flatt tak og en hel vegg som er fylt med vinduer. Innvendig er det luftig. Over 5 meter takhøyde har du i deler av stuen og trappen i stuen fører opp til husets messanin og en egen oase til foreldrene.

Det moderne atriumhuset Geneva med store vinduer, svart saltak og mørkbrun kledning. Huset er illustrert på en frodig, opparbeidet tomt.

HUSNYHET 3 - møt vårt atriumhus Geneva

I husnyheten Geneva bor du på ett plan. Arkitekten har valgt å utforme Geneva som et atriumshus. Kort fortalt er et atriumshus tegnet i en L- eller U-form hvor det dannes et skjermet uteområde - atriet.

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.

Ettplanshuset Lucida med saltak og pergola stemningsfullt illustrert i skumringstimen. Det lyser inne i huset og pergolaen har lysslynger og planter.

HUSNYHET 4 - Lucida er vår flotte og praktiske nyhet på ett plan

For deg som ønsker å ha en smart og praktisk bolig med alt på ett plan, er Lucida en flott nyhet. Her er det god plass til barn eller besøk av barnebarn, hjemmekontor eller ekstra garderobeplass - alt etter hva du har behov for. Og en flott pergola-løsning på hele langsiden av huset som kan gi deg lune fine kvelder.

Den moderne husmodellen Azo med, store vinduer, overbygde uteplasser og saltak.Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

HUSNYHET 5 - Azo er den perfekte eneboligen for barnefamilien

Møt Azo , en flott husmodell i tidsriktig stil. Dette moderne huset har stramme og enkle linjer og har noen tøffe detaljer som understreker stilen. Azo har lune og overbygde uteplasser og er et ferdighus som passer like godt inn i nye som etablerte boligområder.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver