Archihus
Aadne Bækken, daglig leder i Maura Bygg

Maura Bygg AS

Ønsker du en trygg og god samarbeidspartner når du skal oppfylle boligdrømmen? Maura Bygg AS er storkunde i kjeden Archihus og har tilgang på alle modellene Archihus har. Maura Bygg AS har god erfaring med å bygge boliger og vi har et team på 4 personer ute på ulike byggeplasser.

Maura Bygg AS holder til i Sandholtgården i Mauravegen 4 på Maura. På kontoret møter du Aadne Bækken. Stikk gjerne innom for en kaffe og en uforpliktende boligprat, eller ta kontakt med oss for et digitalt møte. 

Få huset slik du ønsker

Alle våre kataloghus er gode utgangspunkt for boligdrømmen, men husene kan også endres slik at de blir akkurat slik du ønsker det. Vi hjelper deg å finne de beste løsningene til din bolig.  

Archihus leverer hus av høy kvalitet. Som en del av BP Gruppen Norge AS benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon – og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

Maura Bygg kan hjelpe deg med ditt boligprosjekt i områdene Nannestad, Eidsvoll, Hurdal, Nes, Ullensaker, Gjerdrum, Lillestrøm, Rælingen, Nittedal og Lørenskog.

Aadne Bækken treffer du på:

Mobil: 915 48 729
Mail: aadne.baekken@archihus.no