Archihus

1-2-3-4 drømmehus for barnefamilien

Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne drømmehus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Mistral, Kaiti og Nueva tar godt vare på hele barnefamilien!

Hva kjennetegner et drømmehjem for barnefamilien?

En typisk barnefamilie eier mange ting og trenger endel plass. Våre drømmehus for barnefamilien har fokus på gode sosiale soner, soverom nok til alle, flere gode bad, smarte muligheter for oppbevaring og ekstra stuer der man enten kan trekke seg tilbake eller kunne ha besøk.

Farisi

Huset Farisi stemningsfullt illustrert i blåtimen. Det er snø på bakken og i trærne og månen er på himmelen. Gjennom store vinduer ser man inn i boligen.

Farisi (214 kvm) er en storslått funkisbolig som oser av eleganse og eksklusivitet. Glasskarnappet i front tilfører fasaden noe helt unikt, og den smarte planløsningen med fire store soverom gjør dette til mange familiers moderne drømmehus.

Les mer om Farisi

Mistral

Store vinduer som strekker seg helt opp til mønet, og den buede balkongen, gir Mistral et moderne og tøft uttrykk. Dette er huset for deg som liker funkisuttrykket, men foretrekker et hus med tradisjonell planløsning og saltak.

Les mer om Mistral

Kaiti

Funkishuset Kaiti over to etasjer, med liggende, gråbrun trekledning og innslag av pusset, hvit murfasade. Illustrert på en sjønær tomt med plen og med kveldshimmel.

Kaiti-huset (186 kvm) er ikke bare vakkert å se på. Det er også utrolig smart. Med fire soverom, to bad og en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning er dette et hus mange liker.

Les mer om Kaiti

Nueva

Det toetasjes, moderne funkishuset Nueva med pulttak. Fasaden har liggende trekledning kombinert med puset, hvit mur. Illustrert med svømmebasseng på en tomt ved sjøen med brygge.

Nueva (230 kvm) er en stor og moderne funkisbolig med en genial planløsning. Fire romslige soverom, en stue- og kjøkkenløsning på hele 66 kvm, loftstue og gode uteplasser i begge etasjer gjør dette til mange familiers drømmehus.

Les mer om Nueva

Fra den åpne kjøkken- og stueløsningen i funkishuset Skia. Det er varm blåfarge på veggene, spiler på veggen i trappeløpet og fiskebensparkett på gulvet.

Start din boligdrøm med å bestille vår huskatalog.

Velg om du vil ha den digitalt eller tilsendt i posten.