Moderne hus og ferdighus

Bygge moderne hus? Våre arkitekttegnede ferdighus er perfekte boligvalg for alle som er glad i den stilrene og elegante boligstilen. Vi har moderne hus i alle varianter, både når det gjelder fasade, planløsning og størrelse. Kanskje moderne funkishus er din boligdrøm?

Hvorfor velge moderne hus?

• Ulike hus som kan tilpasses
• Spennende arkitektur
• Rådgivning gjennom hele prosessen
• Arkitekttegnede hus
• Flotte funkishus / moderne hus
• Fast boligrådgiver
• Mulighet for egne samtaler med arkitekt
• Vi koordinerer hele byggeprosessen
• Vi hjelper deg med husvalg, tilpasninger, byggesøknader og mye mer

Archihus er bygget på detaljer, og dine detaljer er med på å gjøre din nye bolig helt unik.

Moderne hus og ferdighus - finn din favoritt!

Ferdighusene fra Archihus er moderne hus med både flate, skrå og valmete tak. Selv om de varierer stort i størrelse og form har de noen felles signaturelementer som gjør dem lett gjenkjennelige. Utkraging fra stua, glassrekkverk, pergola, runde stålsøyler, hjørnevinduer, trappevindu, muruttrykk, ståltak og buet balkong og inngangsparti er noe av det som skaper Archihus-uttrykket. 

Finn ditt drømmehus her, og husk at alle våre hus kan endres slik at de passer perfekt til din tomt, samt dine ønsker og behov. 

Bygge moderne hus?

Klikk hjem huskatalogen vår, så leverer vi moderne boliginspirasjon i postkassen din innen kort tid.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne hus - vi skaper din personlige boligdrøm

Alle ferdighusene du ser når du blar i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre moderne hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

Slik bygger vi ditt moderne hus

Det er viktig for oss at du blir tatt godt vare på under hele prosessen. Hos oss får du derfor en fast boligrådgiver som hjelper deg med husvalg, tilpassinger, byggesøknader og mye mer.  

Kjøper du et moderne hus av oss koordinerer vi hele byggeprosessen. Det er din byggeleder som koordinerer og sikrer at alle fag- og håndverkstjenester blir utført til rett tid og på rett måte.   

Når du bygger moderne hus med Archihus, strekker vi oss langt for å bygge ditt optimale drømmehjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn.

Les mer om hvordan vi realiserer din moderne husdrøm.

Våre moderne funkishus

Våre funkishus er moderne versjoner av de ekte funkishusene. Det er fortsatt mange likheter, som falte tak, stamme liner og glatte flater. Murutrykket er også inspirert fra 1920- og 30-talls funkishus. Men noen moderne endringer er det som f.eks. at vi også gått over til en mer moderne åpent kjøkken og stueløsning.

Husene kommer i forskjellige størrelser og kan også endres. Vårt mål er at du skal flytte inn i din unike boligdrøm! 

Bygge moderne ferdighus?
Klikk deg inn på denne informasjonssiden for å få full oversikt over boligene til Archihus. Her forteller vi om moderne ferdighus med utleie, moderne boliger med flatt tak og det store utvalget vi har å tilby i huskatalogen vår. 

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.