Moderne ferdighus

Bygge moderne bolig? Våre arkitekttegnede ferdighus er perfekte boligvalg for alle som er glad i den stilrene og elegante boligstilen. Vi har moderne hus i alle varianter, både når det gjelder fasade, planløsning og størrelse. Kanskje moderne funkishus er din boligdrøm?

Moderne ferdighus - finn din favoritt!

Ferdighusene fra Archihus er moderne funkishus med både flate, skrå og valmete tak. Selv om de varierer stort i størrelse og form har de noen felles signaturelementer som gjør dem lett gjenkjennelige. Utkraging fra stua, glassrekkverk, pergola, runde stålsøyler, hjørnevinduer, trappevindu, muruttrykk, ståltak og buet balkong og inngangsparti er noe av det som skaper Archihus-uttrykket. Finn ditt drømmehus her, og husk at alle våre hus kan endres slik at de passer perfekt til din tomt, samt dine ønsker og behov.

Bygge moderne hus?

Klikk hjem huskatalogen vår, så leverer vi moderne boliginspirasjon i postkassen din innen kort tid.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne enebolig - bli med å skape ditt drømmehus!

Alle ferdighusene du ser når du blar i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre moderne hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

Slik bygger vi din moderne bolig

Når du bygger ferdighus med Archihus er vi med å bygge ditt hjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi realiserer din moderne enebolig.

Les alt om våre moderne hus

Bygge moderne ferdighus? Klikk deg inn på denne informasjonssiden for å få full oversikt over boligene til Archihus. Her forteller vi om moderne ferdighus med utleie, moderne boliger med flatt tak og det store utvalget vi har å tilby i huskatalogen vår.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.