Tomannsbolig og flermannsbolig


Forrige Neste

Tomannsboliger med et bredt utvalg innen planløsning og rominndeling er noe av det vi er stolte av å kunne tilby proffmarkedet. Samtidig leverer vi også atriumshus og 4- til 8-mannsboliger som passer til større byggeprosjekter og utvikling av større boligfelt. Alle typer sluttkunder skal kunne finne sitt perfekte hjem i våre flermannsboliger, og ha muligheten til å bo helt nytt til en gunstig pris.

Moderne flermannsboliger - hva er en flermannsbolig?

En flermannsbolig er et hus der én og samme bygningskropp rommer flere boenheter. Dette er smarte boliger, med tanke på at det mange steder i landet er en stor utfordring for sluttkunde å oppdrive ledige tomter for å bygge selv. Vi tilbyr eiendomsutviklere og prosjektbyggere lettsolgte og attraktive flermannsboliger som passer for en bred målgruppe.

Kefa Duo interiør

Typer flermannsboliger

Vi kan tilby deg som ønsker å realisere små og store byggeprosjekter, flermannsboliger i ulike varianter. Våre tomannsbolig ferdighus er populære på markedet - og samtidig kan vi tilby atriumshus og 4 - til 8-mannsboliger som passer godt til de ekstra store boligfeltene der det er plass til mange enheter.

Funkis tomannsbolig

Archihus er kjent for sin moderne og stilrene arkitektur basert på de klassiske funkishusene som med tiden har vært til inspirasjon for det vi nå kjenner best som moderne hus. Denne stilen har vi også videreført til flermannsboligene våre. 

Bygge tomannsbolig - dette er fordelene

Sammenlignet med en enebolig, er tomannsbolig et rimeligere boalternativ og et populært bokonsept som ofte er lettsolgt i markedet. I forhold til en leilighet er det også mye bedre plass i en tomannsbolig. Tomannsbolig er også mulig å sette opp selv med begrenset tomteplass og krever ofte ikke store avtrykket, noe som også er økonomisk gunstig for utbygger.

Sana Duo interiør

Pris på tomannsbolig

Ved interesse for et samarbeid med oss som leverandør av flermannsboliger til ditt byggeprosjekt, er du velkommen til å ta kontakt med din nærmeste Archihus-forhandler. Vi svarer deg på - og hjelper deg med alt fra pris til arkitektur, planløsning og tomteutnyttelse. 

Våre tomannsboliger og flermannsboliger

Her presenterer vi noen av våre tomannsboliger og flermannsboliger. Ta gjerne kontakt med oss om du vil vite mer eller se flere modeller.

Flex firemannsbolig

Flex-modellen vår er en fleksible bolig som gir kundene en unik mulighet til å påvirke og personliggjøre sitt eget hjem, både når det gjelder størrelse og romløsning. God fleksibilitet er en stor fordel som absolutt blir satt stor pris på i markedet.

Flex-modellen vår er en spennende arkitekttegnet husmodell som gir en unik mulighet til å kunne påvirke størrelse og planløsning basert på kundens behov, ønsker og økonomiske budsjett. Slik fleksibilitet og valgfrihet er helt klart en fordel i markedet for nettopp denne husmodellen, da vi vet at kundene setter pris på muligheten til å personifisere sin egen bolig for egen bruk, for egne behov og for eget økonomiske budsjett.

Flex i form av firemannsbolig

Flex interiør

Stilrene linjer og moderne særpreg

Under arkitektarbeidet er det lagt et stort fokus på fasadene til Flex-modellen. Dette er nytt, dette er lekkert, stilrent og tidløst. Dette er gode og stilige hjem for alle typer familier som setter pris på høy bokomfort og topp standard. Her er de gode uteplassene tatt godt vare på og smarte romløsninger utnytter arealet maksimalt - uansett hvilken variant man velger. 

Hva mener vi med fleksibel bolig?  

Vi liker å kalle disse boligene fleksible fordi de gir kundene muligheten til å virkelig tenke etter hva de ønsker seg i et fremtidig hjem - og deretter skape det. Flex-modellen har et ekstra areal som du kan fylle med det du vil. Hva med to soverom? Eller ett soverom og en lekker og romslig spisestue? Og hva med bad og vaskerom - foretrekker du at de er kombinert eller avgrenset? Her er mulighetene mange! Merk at faktainformasjonen vi gir på denne siden er basert på en standardmodell. 

Vil du snakke med oss om våre flermannsboliger?

Benytt skjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker