Hytter

I våre hytter får du alle fasiliteter og moderne løsninger for en enkel fritid.

Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

La oss realisere hyttedrømmen

Se våre nye hytter og la oss sammen realisere hyttedrømmen din. Bestill digital hyttekatalog, og hent inspirasjon til din drømmehytte. 

Alle våre moderne hytter

Hytter fra Archihus - et trygt valg

Vi er glade for å presentere våre fem helt nye hyttemodeller, samt to av våre husmodeller som like fint kan benyttes som fritidsbolig. Her får du moderne og funkisinspirerte fritidsboliger for sjø og fjell. Tilpasset og tegnet slik at du har alt du trenger for hyttelivet med dine nærmeste.

Bygget på detaljer

Archihus er en heleid norsk huskjede i BP Gruppen Norge AS. Gjennom over 25 år som boligbygger har vi opparbeidet oss bred erfaring, og bygd opp Norges største fagmiljø innen trehusbygging. Vi i Archihus er genuint opptatt av kvalitet og benytter oss av anerkjente norske underleverandører. Alt dette gjør at du som kunde kan være helt trygg på at hyttene fra Archihus holder en meget høy standard. 

Vi liker å si at hyttene fra Archihus er «bygget på detaljer». Med det mener vi at vi har gitt hyttene våre noen detaljer som er med på å krydre både uttrykket og planløsningen. I likhet med våre hus føyer også våre hytter seg inn i stilen moderne og funkisinspirert. Hyttene har detaljer som store glassfasader, mange har lune og skjermede uteplasser og noen har smarte og fleksible hemsløsninger.

Hyttene fra Archihus kan bygges på både flate og skrå tomter.

Les mer om vår hyttekatalog her

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.
Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.