Forrige Neste

Sana Duo er en tøff tomannsbolig der begge leilighetene har en smart planløsning med to soverom. Perfekt for førstegangsetablerere, aleneforeldre, eldre og boligutviklere.

Stålplatene på taket, de store vindusflatene i front og kombinasjonen med glatte flater og panel gir Sana Duo et moderne, funkisinspirert og tøft uttrykk. 

Smart planløsning

Tomannsboligen er symmetrisk oppbygd med to speilvendte leiligheter på 71 kvadratmeter. Begge leilighetene har en praktisk sportsbod på 5 kvadratmeter ved inngangspartiet. Fra gangen er det dør inn til både badet og det minste soverommet. Med plass til enkeltseng, skrivebord og skap egner dette rommet seg godt til både kontor, barnerom og gjesterom. Det høye vinduet her inne er faktisk delt i to slik at det kan åpnes rett over skrivebordet - her er det meste tenkt på! Det største soverommet teller 12,4 kvadratmeter, og har god plass til klesskap og dobbeltseng. 

Godt med lys 

Vinduer som strekker seg fra gulv til tak gir mye lys til den store og åpne kjøkken- og stueløsningen. Med en vinkelsofa i hjørnet får man en fin tv-krok, og plasseres spisebordet ved vinduet kan man nyte utsikten under ethvert måltid. De smale vinduene over kjøkkenbenken gir et fint arbeidslys - tenk så koselig å ta oppvasken her mens man titter på omgivelsene utenfor? Fra stua er det dør ut til en koselig, skjermet og overbygd uteplass der alt ligger til rette for å nyte de svale sommerdagene fra morgen til kveld. 

Mens badet i leilighetene kan romme vaskemaskin, dusj, toalett og vask, har den innvendige boden plass til varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, ventilasjonssystem og noe oppbevaring.  

Tomannsboliger i alle størrelser

Sana Duo - og Menlo Duo som går over to plan - er blant våre mindre tomannsboliger. Det typiske Archihus-uttrykket er imidlertid ivaretatt med ståltaket, kombinasjonen med glatte flater og panel og de store vindusflatene i front. 

Ønsker du å bygge en prisgunstig tomannsbolig for skrå tomt er Menlo Duo et godt alternativ. Om du jakter en tomannsbolig med flere soverom og et mer eksklusivt Archihus-uttrykk må du gjerne sjekke ut modellen Kefa Duo.  

PS: Archihus-arkitekt Kjell Johansen har mange prosjektboliger i arkivet; alt fra to- til åttemannsboliger. Ta bare kontakt med din lokale Archihus-forhandler for mer informasjon. 

 • BRA total: 83,6 (per leilighet) m2
 • BRA bolig: 71 (per leilighet) m2
 • P-ROM: 61 (per leilighet) m2
 • Bebygd areal (BYA): 190 (hele huset) m2
 • L x B: 17,8 x 10,6 m
 • Soverom: 2
 • Bad 1
 • Innvendig boder: 1
 • Energimerking b
 • Overbygd uteplass Ja
 • Tomtetype Flat
 • Saltak Ja

Plantegninger og fasader

Tomannsbolig med leiligheter på ett plan

Interiør

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kjell Collage

Arkitektens uttalelse:

"Sana Duo er en symmetrisk oppbygd tomannsbolig som det er godt å se på. Disse leilighetene passer perfekt for aleneforeldre med ett til to barn, unge førstegangsetablerere og eldre som ønsker et enklere boalternativ med livsløpsstandard."

Relaterte hus