I skjemaet under kan du bestille vår gratis huskatalog med hele 19 husmodeller; både funkishus, funkisboliger andre moderne hus. Gled deg til 130 sider proppet med flotte illustrasjoner og masse inspirasjon til din boligdrøm.

Bestill vår nye huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Det er noe spesielt med det å holde i en katalog. Sette seg godt til rette i godstolen, bla frem og tilbake, sammenligne husene og nyte synet av lekre illustrasjoner. Rett og slett kjenne inspirasjonen strømme på og gi liv til husdrømmen. Bestill katalogen vår i dag, så får du den snart i posten! 

Vi er gjerne din trygge følgesvenn 

For å gi raske svar på spørsmål om pris, tomt, planløsninger, tilpasninger, byggeprosessen med mer kontakter vi også alle som bestiller katalogen vår per telefon for en uforpliktende husprat. For oss er det viktig å vise at vi har den kompetansen som skal til for å gjøre din prosess frem til drømmehuset enklest mulig. Du har ønskene - vi har ekspertisen! 

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å ta kontakt med ditt lokale salgskontor her.

Drar nytte av BoligPartners kompetanse 

Archihus er en norsk huskjede som er eid av BoligPartner-konsernet. Det betyr i praksis at vi er så heldige å kunne dra nytte av kompetansen som Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom snart 26 år. Archihus deler også hovedkontor med BoligPartner på Tjuvholmen i Hamar. 

Fyll inn kontaktinfoen din her, så får du snart vår splitter nye huskatalog i posten.

Se alle våre funkishus, funkisboliger og moderne hus her