Husets naturlige samlingspunkt

Et moderne, fint og funksjonelt kjøkken gir din bolig en ekstra dimensjon.

Når du bygger ny bolig fra Archihus, kan du få kjøkkenet neste akkurat slik du vil ha det. Våre dyktige boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg å finne den mest optimale planløsningen for din bolig, og i samarbeid med våre kjøkkenleverandører skaper vi ditt drømmekjøkken.

For vi skjønner at et bra kjøkken er viktig. Prognosesenteret har gjort en undersøkelse blant personer som enten har kjøpt bolig i løpet av de 5 siste årene, eller planlegger å kjøpe bolig i løpet av de 5 neste årene. Undersøkelsen viser at kjøkkenet er boligens viktigste rom når en ny bolig skal velges. Det er ikke uten grunn at vi kaller kjøkkenet husets naturlige samlingspunkt.

I de fleste av våre moderne og funkisinspirerte boliger er det åpen stue- og kjøkkenløsning. Dette gjør at husets to mest brukte sosiale soner knyttes sømløst sammen.

«Vel hjemme bruker man klart mest tid i stuen der man helst ser på TV, sosialiserer, leser og spiser. Kjøkkenet og kjøkkenområdet er det rommet man bruker nest mest tid i, og utover matlaging og spising er det også rom for sosialisering og samtale» - Prognosesenteret november 2019.

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kjøkkentrender

En av våre kjøkkenleverandører Sigdal har presentert sin trendspotting og de viktigste kjøkkentrendene å følge med på kommende år.

I 2021 vil vi se mer av detaljer i naturlige materialer, skandinavisk design, beroligende fargepaletter hentet fra natur- og innredningsløsninger tilpasset hjemmearbeid og omgang med familie og venner, skriver de på sine nettsider.

I år har nok de fleste tilbrakt mesteparten av tiden hjemme. Det meste vi gjør i hverdagen, som å jobbe, lage mat, tilbringe tid med familien, fritid og hobbyer har foregått under samme tak, og i noen tilfeller i ett og samme kjøkken. Dette viser seg tydelig i fremtidige trender.

- I 2021 vil inspirasjon fra naturen være mye mer fremtredende i kjøkken og hjemmemiljøer. Vi tror at flere ønsker en rolig og harmonisk følelse i hjemmet og på kjøkkenet. Vi vil se flere kjøkken og kjøkkenmiljøer i beroligende jordfarger, som varme beige, grå og falmede, dempede grønne farger. Naturlige og bærekraftige materialer blir opplagte elementer i kjøkkendesignet med for eksempel benkeplater i naturstein og robuste håndverksdetaljer i tre, sier Herman Persson, designdirektør i Nobia - Sigdal sitt morselskap.

Se hvor fint et kjøkken i Nueva, et stort og moderne funkishus, kan bli med tidsriktige farger.


Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Funksjonalitet og fleksibilitet

Det første du må tenke på, er hva du vil bruke kjøkkenet til. Bortsett fra å lage mat, selvfølgelig.

Funksjonalitet og fleksibilitet gir kjøkkenet en ekstra dimensjon. Hva med en kjøkkenøy på hjul? Den gir deg muligheten til å forlenge spisebordet. Du kan benytte kjøkkenøya til et anretningsbord som du kan plassere der du ønsker. Den kan benyttes som en romdeler ala en barløsning eller tas med ut i stua eller på terrassen hvis det er nødvendig. Fleksibilitet er stikkordet.

Osaka er et supersmart og moderne hus hvor familien lever godt. Her har vi illustrert hvor fint en kjøkkenøy på hjul passer inn.

Med smart utnyttelse av arealet, og kjøkkeninnredningen, kan du skape deg et rom som blir husets naturlige samlingspunkt. Med en åpen barløsning som forlengelse av kjøkkenbenken, har du en perfekt plass hvor barna kan gjøre lekser samtidig som middagen lages. Eller kanskje du synes denne plassen er perfekt til hjemmekontoret?

I denne illustrasjonen av Gabriola, har vi innredet kjøkkenet med eikespiler i taket. Dette gir en enda bedre akustikk i rommet, og gir rommet et unikt uttrykk.

Stilrene og moderne

Se flere kjøkkenillustrasjoner fra våre hus her.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Slik bygger vi ditt nye hus

Når du bygger bolig med Archihus er vi med å bygge ditt hjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Se hvordan vi realiserer din boligdrøm.

Dette gjør Archihusene unike

Archihusene har signaturelementer som gjør dem unike og enkle å kjenne igjen. Her kan du se hva som skiller Archihus fra andre moderne hus.

Se våre moderne funkisinspirerte hus

Nysgjerrig på hva som skiller Archihus sine moderne funkishus fra 1920- og 30-tallets «ekte» funkishus? Få svaret her!
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se flere av våre flotte Archihus her

Husk at alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Finn ditt nærmeste salgskontor

Har du lyst å begynne planleggingen i dag? Finn din nærmeste Archihus-forhandler, vi kan møte deg via et videomøte, på telefon eller via chat - helt uforpliktende.