Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne drømmehus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Mistral, Kaiti og Nueva tar godt vare på hele barnefamilien!

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Hva kjennetegner et drømmehjem for barnefamilien?

En typisk barnefamilie eier mange ting og trenger endel plass. Våre drømmehus for barnefamilien har fokus på gode sosiale soner, soverom nok til alle, flere gode bad, smarte muligheter for oppbevaring og ekstra stuer der man enten kan trekke seg tilbake eller kunne ha besøk.

NR 1. Farisi

Farisi (214 kvm) er en storslått funkisbolig som oser av eleganse og eksklusivitet. Glasskarnappet i front tilfører fasaden noe helt unikt, og den smarte planløsningen med fire store soverom gjør dette til mange familiers moderne drømmehus.

NR 2. Mistral

Store vinduer som strekker seg helt opp til mønet, og den buede balkongen, gir Mistral et moderne og tøft uttrykk. Dette er huset for deg som liker funkisuttrykket, men foretrekker et hus med tradisjonell planløsning og saltak.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

NR 3. Kaiti

Kaiti-huset (186 kvm) er ikke bare vakkert å se på. Det er også utrolig smart. Med fire soverom, to bad og en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning er dette et hus mange liker.

NR 4. Nueva

Nueva (230 kvm) er en stor og moderne funkisbolig med en genial planløsning. Fire romslige soverom, en stue- og kjøkkenløsning på hele 66 kvm, loftstue og gode uteplasser i begge etasjer gjør dette til mange familiers drømmehus.

Vi hjelper deg på veien mot drømmehjemmet

Våre boligrådgivere er godt kjent med barnefamiliens behov, og er en god samarbeidspartner for alle som ønsker å oppfylle sin egen unike boligdrøm. Alle våre standardmodeller kan tilpasses, og hos oss får du god og enkel tilgang til arkitekthjelp og tett samarbeid med boligrådgiver.

Vil du snakke med en boligrådgiver?

Benytt skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker