5 gode grunner til å bli Archihus-forhandler

Har du et dyktig entreprenør- eller byggfirma som ønsker å selge og bygge moderne hus? Her gir vi deg 5 gode grunner til hvorfor du bør vurdere å bli Archihus-forhandler.

- Vi har stor etterspørsel etter våre hus og vi søker derfor flere forhandlere, sier kvalitetssjef /Kjedekoordinator i Archihus, Odd Brekke

Velger du å bli Archihus-forhandler tilbyr vi deg et helhetlig konsept. Vi bistår under reguleringsprosessen og prosjekterer samtlige boliger. Videre kalkulerer vi og tar masseansvar for levering av komplett byggesett. 

- At vi har kontroll på hele verdikjeden betyr at du som forhandler kan fokusere på salg og bygging. Slik kan du gjennomføre boligproduksjonen på en mest mulig effektiv og forutsigbar måte - noe som gir deg som forhandler best mulig lønnsomhet, avslutter Odd Brekke

Under har vi listet opp noen av fordelene ved å bli Archihus-forhandler - ta bare kontakt med oss for en uforpliktende samtale!  

1. Du får tilgang til Norges største fagmiljø innen boligbygging

Archihus er en helnorsk huskjede i BoligPartner-konsernet. Vi deler hovedkontor med BoligPartner på Hamar, noe som betyr at vi kan benytte oss av all den kompetansen BoligPartner AS har opparbeidet seg etter 25 år i boligbransjen. Ved hovedkontoret har vi landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon. Bedre samarbeidspartner skal man lete lenge etter! 

2. Vi gir deg opplæring og backer deg hele veien!

I Archihus har vi et eget BoligAkademi som sørger for å gi deg opplæring i våre rutiner og systemer for salg og drift. Dette omfatter både salgstrening og opplæring i tekniske byggedetaljer. Du vil også få tilgang til et av landets beste kundeoppfølgingssystem og prosjektstyringsverktøy.                           

«Archihus sitt fokus på arkitektur og moderne boliger var avgjørende for valget vårt om å bli forhandler. Videre har Archihus et komplett konsept som vi mener vil gi oss en trygghet i hverdagen» Andreas Andersen, Andersen & Ljosheim Bygg AS

3. Vi sørger for regional og nasjonal markedsføring

Markedsavdeling til Archihus jobber kontinuerlig for å bygge Archihus til en sterk og gjenkjennelig merkevare. De produserer innhold til nettsider og sosiale medier, og planlegger og gjennomfører alle markedsaktiviteter lokalt for deg slik at du får kundehenvendelser som du skal følge opp.  

4. Din økonomiske trygghet 

Archihus tilbyr en unik ordning ved at vi påtar oss alt masse- og kalkyleansvar. Det vil si at vi tar på oss risikoen for at du får riktig mengde til avtalt pris, noe som gir deg som forhandler forutsigbarhet og en økonomisk trygghet. 

Gjennom vårt søsterselskap GarantiPartner tilbyr vi garantiordninger iht Bustadoppføringslovas bestemmelser til konkurransedyktige priser. Ved behov tilbyr vi også økonomisk og juridisk bistand.                              

«Archihus har spennende, moderne og innbydende husmodeller. Det å ha tilgang til ferdig prosjekterte boliger og samtidig ha tilgang til arkitekter og konstruktører gjennom BoligPartner-konsernet er en stor fordel» Inge Matias Tvinnerheim, Nordfjord Hus AS.

5. Vi har tidsriktige hus tilpasset den moderne familien. 

Archihus tilbyr hus som mange drømmer om å bygge! Modellene kan enkelt beskrives som funkisinspirerte, eksklusive og moderne hus - ta gjerne en titt på modellene under. Husene er utviklet for å tilfredsstille nåtidens behov. Mange av de store modellene passer perfekt for storfamilier med mange barn, og noen modeller har utleieleiligheter som gjør det enklere å realisere husprosjektet. Planløsningene kan enkelt tilpasses, husene kan bygges på krevende tomter, og de kan ha både skrå og flate tak. 

Vi har både eneboliger og prosjektboliger i porteføljen, og våre arkitekter utvikler kontinuerlig nye modeller. 

Om du synes dette høres interessant ut håper vi du tar kontakt med oss for en uforpliktende samtale. 

Les mer om suksesskriteriene for vårt forhandlerkonsept.  

Se alle våre arkitekttegnede hus

«At vi i Archihus har kontroll på hele verdikjeden betyr at du som forhandler kan fokusere på salg og bygging. Slik kan du gjennomføre boligproduksjonen på en mest mulig effektiv måte - noe som gir deg best mulig lønnsomhet»

Kvalitetssjef i Archihus, Odd Brekke