Archihus etablerer seg i Bergens-regionen

Andersen & Ljosheim Bygg AS fra Nesstun utenfor Bergen er ny forhandler av Archihus.

Ferdighuskjeden Archihus søker stadig å utvide sine markedsandeler og har nå inngått en forhandleravtale med Andersen & Ljosheim Bygg AS fra Nesstun utenfor Bergen. Andreas Andersen og Christoffer Ljosheim vurderte hvilke kjedekonsept de ville være best tjent med å representere.

- Vi gjorde en grundig vurdering og endte opp med en tydelig konklusjon. Valget ble Archihus. Deres fokus på arkitektur og moderne boliger var avgjørende for valget vårt. Videre har Archihus et komplett konsept som vi mener vil gi oss en trygghet i hverdagen. Summen av produktene, konseptet og vår erfaring vil gi oss det vi mener vi trenger for å vokse lokalt i vårt marked, sier daglig leder Andreas Andersen.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus forteller at kjeden sammen med BoligPartner Konsern skal være en aktiv og støttende samarbeidspartner for forhandlerne.

- Jeg tror det er flere grunner til den store interessen vi opplever for Archihus for tiden, men tilbakemeldinger om den spennende arkitekturen og at kjedekonseptet er komplett går igjen, sier Hoff.

Kvalitetssjef og kjedekoordinator Odd Brekke påpeker at Andersen & Ljosheims profesjonalitet og brede erfaring fra bransjen vil være en styrke for videreutviklingen i regionen.   

- Dette kombinert med vårt kjedekonsept gjør at vi har stor tro på gode vekstmuligheter i Bergens-regionen for Andersen & Ljosheim og Archihus. Vi gleder oss til samarbeidet, avslutter Brekke. 

Ta kontakt med Andersen & Ljosheim AS for en hyggelig boligprat

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se noen av våre flotte hus her