Archihus etablerer seg på Sunnmøre

Archihus-forhandleren Nordfjord Hus AS åpner nytt avdelingskontor i Ålesund.

Det Stryn-baserte firmaet Nordfjord Hus AS har ett års tid vært forhandler av Archihus med spesielt fokus på Sogn og Fjordane, men også noe fokus på Sunnmørsregionen. Nå har de bestemt seg for å åpne eget avdelingskontor i Ålesund. 

- For oss er det viktig å være tett på kundene våre. Vi ser det er mange på Sunnmøre som er interesserte husene til Archihus. Derfor så vi behovet for å etablere et eget avdelingskontor med sentral beliggenhet, sier daglig leder Inge Matias Tvinnereim i Nordfjord Hus AS.

Det nye avdelingskontoret åpner rett ved Moa senter i Ålesund.

- Dette vil åpne nye dører for oss og gjøre oss enda mer konkurransedyktige i et veldig spennende marked. Vi gleder oss til å ønske boligkjøpere inn i våre nye lokaler på en god kopp kaffe og en hyggelig boligprat, sier Tvinnereim.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus er positiv til etableringen av det nye avdelingskontoret.

  - Dette viser oss at gjengen hos Nordfjord Hus AS er driftige og med akkurat den innstillingen vi trenger om vi skal lykkes. Dette tror jeg vil skaffe oss enda større markedsandeler i denne delen av landet og jeg gleder meg til å se hva de får til i tiden som kommer, sier Hoff.

Se noen av våre moderne hus her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les mer om Archihus her