Archihus lanserer hytteserie

Husleverandøren Archihus satser videre, og går nå også inn på hyttemarkedet.

Denne uken lanseres Archihus sin splitter nye hytteserie, bestående av 7 unike hyttemodeller.

- Dette er en stor dag for oss. Vi har lenge drømt om å realisere en egen hytteserie, og gleder oss til å vise frem våre moderne hytter til markedet, sier kjededirektør Jan Hoff i Archihus. 

Archihus består i dag av et forhandlernettverk rundt om i landet, og det er disse som skal selge og bygge de nye hyttene. 

- Våre forhandlere har vært tydelige på at det er stor interesse for hytter ute i markedet, og er veldig motiverte for at vi skal lykkes med dette. Det har gjort valget for oss enkelt – vi skulle ha hytter i porteføljen vår, sier Hoff.

Kun digital markedsføring
Archihus satser digitalt med den nye hytteserie, og hyttekatalogen sendes kun ut digitalt. Markedsføringen av hytteserien vil også i første omgang kun foregå i digitale kanaler.

- En ren digital versjon gir oss mange muligheter. Blant annet får hver forhandler nå sin egen hyttekatalog, hvor forhandlerkontoret presenteres i katalogen. Det tror vi både kunder og våre forhandlere vil sette stor pris på, forklarer Hoff. 

Moderne og funkisinspirert
Hyttemodellene til Archihus er en kombinasjon av hytter som passer på fjellet, i skogen eller ved sjøen, uten at de mister sitt unike Archihus-preg. 

- Vi liker å si at Archihus er bygget på detaljer. Med det mener vi at vi har gitt hyttene våre noen detaljer som er med på å krydre både uttrykket og planløsningen. I likhet med våre hus føyer også våre hytter seg inn i stilen moderne og funkisinspirert, forklarer Hoff.

Hytteserien til Archihus består i første omgang av 7 hyttemodeller.

- Vi mener vi har funnet modeller som passer de fleste. Vi har moderne hytter med tradisjonelt uttrykk og saltak for fjell og skog, og flotte hyttemodeller med flatt tak som mange nok vil mene passer best ved sjøen. Felles for de alle er store vinduer som gir mye lys inn i stuen, og følelsen av at naturen kommer inn i oppholdsrommene.

Hyttemodellene har fått latinske navn som passer godt med hyttelivet. Montis betyr fjell, Lacus betyr innsjø/tjern, Novus betyr nytt, Semita betyr sti og Tempus betyr årstider.  

- Husmodellene våre har også navn som har en latinsk klang over seg, og vi ønsket å gå litt i samme sporet. Da synes vi det passet godt med de navnene vi nå har satt på hyttemodellene våre, sier Hoff.

- Nå gleder vi oss til å se responsen på hyttene ute blant folket, og vi er sikre på at dette tilskuddet i Archihus-familien vil sikre oss større markedsandeler, avslutter han.


Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker