Slik kan du bruke trapperommet smart

Vår trappeleverandør Stryntrappa har sin kolleksjon "Plass til mer" som gjør det mulig å få kontor, garderobe eller bod under trappa. Se og la deg inspirere!

- Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt i måten man kan utnytter kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, som selger Stryntrappa.

Det er mange grunner til at vi bor stadig mindre. Få nye hus bygges med kjellere. Små tomter gjør at vi bygger mindre hus enn før, og det kommer stadig flere leiligheter/prosjektboliger på markedet. 

Ved hjelp av Stryntrappas smarte løsninger kan du nå få utnyttet arealet under trappa i ditt nye Archihus maksimalt med garderobe, bod eller kontor. Løsningene har også fått et innbydende og flott design - se bare hvor fin Stryntrappa Foss ble med garderobe under: 

Med en ekstra garderobe får man enkel tilgang til varmere klær året rundt. Eller har din familie større behov for bod med plass til sportstklær -og utstyr? Eller hva med en bod som rommer vaskeutstyr, støvsuger, papiravfall og panteflasker? Kanskje kan du endelig realisere kontoret du ikke har plass til ellers i huset? Med "Plass til mer"-kolleksjonen er mulighetene mange!  

Les mer om "Plass til mer"-kolleksjonen på Stryntrappas egne nettssider her. 

Bilder

Klikk deg bortover og se Stryntrappene Foss, Berg og Fauna med kontor, bod og garderobe under.

Våre moderne funkishus

Bygge funkishus? Vi har samlet masse god informasjon om våre moderne funkishus på en samleside som enkelt gir deg oversikt.