Fargelek i nytt ferdighus

Vi digger de nye 2018-fargene! Spesielt de rødbrune nyansene. Se hvor lekker stuen i ferdighuset Onyx ble da vi malte den i fargen "Whispering red" - en av årets viktigste farger i følge Jotun selv.

Archihus sverger til interiørstilen Nordic Design, der både materialer og farger er inspirert av naturen. For oss er det derfor en drøm å kunne meske seg med de nye, flotte 2018-fargene med rødbrune, grønne, blågrønne og gulaktig-brune nyanser. 

2018-fargene seiler inn som en mottrend til de nøytrale fargene som har regjert lenge. Nå er det lov å velge grønne farger som gir velvære og energi - og rødbrune nyanser inspirert av fersken og terrakotta. Vi falt pladask for den litt mer kulørte "whispering red" - som er en mellomting mellom rosa og rød. En den ikke fin? 

Arkitektonisk sett er Archihusene rene, enkle og minimalistiske. I tillegg til et eksteriør som blir lagt merke til, har husene planløsninger som er tilpasset nåtidens behov, med blant annet mange soverom og flere bad for store familier. Walk-in closet og åpne løsninger er også noe mange ønsker seg - og Onyx-huset har alt! 

Se alle våre hus her. 

Fra hvitt til fargerikt

Noe av det morsomste når man skal bygge hus er å velge farger. Se hvor flott stua i Onyx-huset ble da vi ga de lyse veggene rødbrune nyanser.

Kjøkken- og stueløsningen i Onyx-huset er et godt eksempel på en åpen planløsning mange ønsker seg. Den mønte himlingen, sammen med stuevinduene som strekker seg fra gulv til tak, skaper en helt unik romfølelse - som nesten bare oppleves. Legg også merke til det tøffe hjørnevinduet til venstre i stuen. Med mørke vinduskarmene rammes den flotte utsikten inn, og de rødbrune veggene skaper en vakker kontrast til både det lyse kjøkkenet og den blå himmelen utenfor. 

Trenger du mer fargeinspirasjon? Les mer om Jotuns viktigste farger i 2018 her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne hus og ferdighus - finn din favoritt!

Bygge moderne bolig? Våre arkitekttegnede ferdighus er perfekte boligvalg for alle som er glad i den stilrene og elegante boligstilen.