Forhåndsbestill vår nye huskatalog nå

27. april lanserer vi en splitter ny huskatalog med 33 husmodeller - hvorav 19 av dem er helt nye. Forhåndsbestill den gratis i skjemaet under nå, så får du den i posten før alle andre.

Forhåndsbestill Archihus-katalog
Dette feltet er påkrevd

Samtykker

- Vi er så stolte av vår nye huskatalog, og gleder oss til å sende den ut til dere! sier kjededirektør i Archihus, Jan Hoff. 

Katalogen teller 130 sider og er proppet med flotte illustrasjoner og masse relevant lesestoff for deg som drømmer om å bygge et moderne og funkisinspirert hus. 


Bestill den i dag, så kan du snart lese mer om: 

  • Våre 33 husmodeller - hvorav 19 av dem er helt nye
  • Vårt nye og unike småhus-konsept med hus på bare 54 kvm og oppover
  • Vårt største hus på 813 kvm
  • Hva som gjør Archihusene unike 
  • Fordelene ved å bygge nytt hus
  • Mulighetene på uteplassen

Spennende hus-nyheter

I den nye porteføljen finner du innovative og nytenkende hus som spenner fra 54 til 813 kvadratmeter. 

- Det ligger mange titalls timer med produktutvikling bak hver eneste husmodell. Archihus er en del av BoligPartner-konsernet, og etter 26 år i bransjen har vi opparbeidet oss et solid nettverk av meget kompetente arkitekter og ingeniører. Deres yrkesstolthet gir garanti for at dette er hus av "hel ved", sier Hoff.  

Vi tilpasser ditt ferdighus

Katalogen er ment som en inspirasjonsbok. Kanskje kan du ta utgangspunkt i en av katalogmodellene og tilpasse det til din tomt og dine ønsker? Eller har du skisser som vi kan tegne videre på? Det viktigste for oss er at du får ditt hus akkurat slik du vil ha det.  

- Vi har et stort utvalg av moderne arkitekttegnede ferdighus, med mulighet for individuell tilpasning. Våre boligrådgivere, arkitekter og ingeniører står klare til å gi deg den hjelpen du trenger, sier Hoff. 

Forhåndsbestill Archihus-katalog
Dette feltet er påkrevd

Samtykker