Insta-bloggerne du MÅ følge!

Liker du moderne hus med interiør i nordic design-stil? Da kan du holde deg oppdatert på trender og nyheter ved å følge disse Instagram-kontoene.

Archihusene har vi valgt et nordic design-interiør med former, farger og materialer inspirert av den nordiske naturen. Med store vinduer tas omgivelsene inn, og det fine med denne stilen er at den tar naturen ytterligere inn i huset. I tillegg stjeler den ikke oppmerksomheten fra selve huset - se bare her:

Archihus med interiør i nordic design-stil:

Bestill vår nye huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kristin Røhne-Hagen (bildet) er daglig leder hos interiørbutikken Hvit Tråd på kjøpesenteret CC Hamar, som nylig ble kåret til Norges beste kjøpesenter. 47-åringen er langt over gjennomsnittet opptatt av å holde seg oppdatert på trender innen nordisk design, og hun finner mye inspirasjon på sosiale medier. Hennes egen Insta-konto, @kristinshjem, har også nesten 3 500 følgere - vel verdt å sjekke ut!

- Instagram er utvilsomt min største inspirasjonskilde, og under ser du mine favoritt-Insta-kontoer. Noen av damene bak disse kontoene blogger også, så her er det muligheter for å få masse tips og råd innen nordic design-stilen. Se, nyt og la deg inspirerere, sier Kristin. 

1: @STYLIZIMOBLOG - Nina Holst

Stylizimoblog-kontoen er et must å følge om du vil holde deg oppdatert på nordisk design – og etter min mening den desidert beste Insta-kontoen. Nina Holst er definitivt min favoritt, og hun har vært tro mot stilen siden oppstart. Hennes hjem er til inspirasjon for interiørelskere over hele verden, og hun er særdeles god til å kommunisere med følgerne sine.

2: @Studiolindhjem - Kristin & Borgar

Tidligere @ByggReisDeg, nå @Studiolindhjem vant i 2017 "Norges vakreste hjem". Dette er en spennende profil med masse ideer til funkisinspirerte hus, og en herlig miks med farger i hjemmet! Dette er to kreative sjeler som tør å prøve ut litt andre løsninger når det gjelder både eksteriør & interiør.

3: @HANNEROMHAVAAS

Hanne er med kontoen @HanneRomHavaas en av de aller største på Insta. Hun bor i funkis og skiller seg ut ved at hun tør å bruke mer fargemiks på interiørdetaljer enn mange andre.

4: @CASA_KRISTIN

Kristin har bygd nytt funkishus i 2017, og delt bilder fra hele byggeprossessen. På @Casa_Kristin finner du mange gode ideer til ditt nordic-home-hjem. I tillegg er hun supergod på kommunikasjon!

5: @DESIGNLYKKE – Henriette Amlie

@DesignLykke er en veteran i insta-verdenen som inpirerer med sine fine interiørbilder. En nydelig feed!

6: @FUTURENORDICHOME - Kari Haugsrud fra Stange

Kari og kontoen @futurenordichome har kommet som en vind på insta med vanvittig mange følgere på kort tid. Nytt spennende hus med mange kule løsninger. Veldig tro mot nordisk design. @futurenordichome er også en vanvittig god kommunikator, som svarer alle!

7: @STYLEBY_OLIVIAANGELINE

Styleby_oliviaangeline ble nylig kåret til årets mest inspirerende instagrammer av @abito.no, og har en konto det virkelig er verdt å følge. Hun er tro mot den maskuline stilen med mørke farger og materialer.

Bestill vår nye huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker