Lanseringskampanje: Få 20 prosent og gratis montering på solskjerming og pergola

Vi feirer lanseringen av vår nye huskatalog med følgende knalltilbud: Alle som signerer kontrakt på enebolig før 1. oktober 2019 får 20 prosent rabatt - pluss gratis montering - på alle screens og aluminiumspergolaer fra vår kvalitetsleverandør uteDESIGN AS.

Om målet er å bruke uteplassen mest mulig er det både tid og penger å spare på å begynne planleggingen tidlig. Oppgraderer du for eksempel fra en pergola i tre til en i aluminium - med roterende lameller i taket - får du plutselig en overbygd uteplass som skjermer mot både sol og regn. Her kan utemøblene stå tørt om natten, i tillegg til at du ved behov - for eksempel når du skal spise - kan trykke på fjernkontrollen og få skygge og tak over hodet.  

Med store vinduer er det også smart å vurdere screens som skjermer mot sol og innsyn. Screens er utvendige rullegardiner som monteres på utsiden av vinduene, og du kan velge mellom helt lystette eller semi-transparente som skjermer for solen, samtidig som utsikten bevares.

I dette Skia-huset er pergolaen i tre byttet ut med en aluminiums-pergola med lameller i taket. Det er mange fordeler ved å oppgradere til en pergola med tak:  

 • Roterende lameller lar deg enkelt justere innslipp av sol og lys.  
 • Styres via fjernkontroll.  
 • Et smart dreneringssystem får vannet bort og sørger for at utemøblene står tørt under tak.
 • Kan skreddersys på mål.
 • Er stille i bruk.  
 • Har høy kvalitet i finish og detaljer. Kan fås i flere farger, og med lys i taket.
 • Enkel å vedlikeholde.
 • Kan kombineres med glass eller screens for innlukking.

Se pergolaene til uteDESIGN her.

Illustrasjonen over viser hvordan Mangal-huset ser ut med solskjerming på stuevinduene i 2. etasje. 

 • Screens er utvendige rullegardiner som monteres på utsiden av vinduene.
 • Skreddersys på mål slik at de passer dine vinduer helt perfekt.
 • Du kan velge mellom ulike typer duker med varierende grad av gjennomsyn. Noen duker er helt lystette og gir optimal solskjerming, mens andre er semi-transparente og skjermer for solen samtidig som utsikten bevares.
 • Alle screens er motoriserte og styres med fjernkontroll.

Les mer om uteDESIGN sine screens her.

Glad for samarbeidet

Kjededirektør i Archihus, Jan Hoff (t.h.), er svært glad for å ha fått til et samarbeid med kvalitetsleverandøren uteDESIGN, som gjør at vi kan tilby våre kunder gode priser på solskjerming og produkter som oppgraderer uteplassen. 

- Våre moderne og stilrene pergolaløsninger er som skapt for Archihus-boligene. Dette er design og komfort hånd i hånd. Med våre løsninger kan du bruke uterommet i all slags vær, sier salgs- og markedssjef Ruben Holm Andersen (t.v.) i uteDESIGN.  

Han anbefaler også screens til alle som vurderer å bygge hus med store vinduer. 

- Store vindusflater er både vakkert og stilfullt, men kan føre til mye lysinnslipp og et varmt inneareal. uteDESIGN har et flott sortiment med motoriserte ZIP-screens som med enkle tastetrykk skjermer for solen på en elegant måte. 

Ditt lokale Archihus-salgskontor hjelper deg gjerne å finne de optimale løsningene for ditt hus og dine uteplasser. Ta bare kontakt - du finner det her.

Bestill vår nye huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker