Nok en ny forhandler i Innlandet

Archihus fortsetter å utvide, og har nå inngått en forhandleravtale med Stenumgård Bygg AS i Fåvang.

Husleverandøren Archihus fortsetter å utvide nettverket sitt med forhandlere rundt om i landet. Det nyeste tilskuddet til Archihus-familien er Stenumgård Bygg AS på Fåvang.

- Med disse på plass har vi nå tatt skikkelig grep om Innlandet, med forhandlere på begge sider av Mjøsa og nord i fylket. Det vil gi oss store fordeler i dette markedet, sider kjededirektør Jan Hoff.

- Stenumgård Bygg AS har vi ønsket oss på laget lenge, og de er en bedrift som virkelig er en god match for Archihus.

Stenumgård Bygg AS er en totalentreprenør i byggebransjen med lang erfaring både fra å bygge både boliger og fritidsboliger. De ble etablert i 2012 og har i dag over 30 ansatte. I tillegg har de en elementfabrikk i Ringebu.

- Vi ser for oss noen positive ringvirkninger av dette samarbeidet, og Stenumgård Bygg har mange gode referanser å vise til. Dette samarbeidet gleder vi oss til å sette i gang med, sier Hoff.

- Passer oss perfekt 
Trond Stenumgård er daglig leder, og ser frem til samarbeidet med Archihus. 

- Profilen til Archihus og bistanden fra hovedkontoret på Hamar gjør oss trygge på at vi har valgt en samarbeidspartner som passer oss perfekt, sier Stenumgård.

- Jeg tror også vi kan dra veksler på hverandres kompetanse og erfaring, som vil gjøre oss sterke og klare for å ta markedsandeler i vårt nærområde, avslutter han.