Ny Archihus-forhandler i Innlandet

P&L Byggmesterforretning AS skal bygge Archihus i Innlandet.

Archihus har signert en forhandleravtale med P&L Byggmesterforretning AS fra Løten, som tidligere var forhandler av Vestlandshus.

- Denne avtalen vil styrke vår posisjon i tidligere Hedmark fylke spesielt, men også i Innlandet generelt, sier kjededirektør Jan Hoff.

Archihus sin nye forhandler er allerede i gang med å utvikle tomteområder for flermannsboliger.

- Dette er veldig spennende og et viktig bein for oss å stå på. Samtidig gleder vi oss til å se utviklingen til P&L også opp mot eneboligmarkedet i området, sier Hoff.

P&L Byggmesterforretning AS ble etablert i 2015 og har 20 ansatte.

- Vi gleder oss veldig til å jobbe med en så spennende aktør som Archihus. Vi har blitt godt tatt imot, og ser frem til å tilby våre kunder helt unike hus som legges merke til, sier daglig leder Stian Paulsen. 

Han påpeker også at de ønsket å bli en del av Archihus blant annet på grunn av konseptet Archihus kan tilby sine forhandlere med BoligPartner-konsernet i ryggen. 

- Her får vi komplette byggesett til fastpris. Byggesett som er prosjektert til detalj av veldig dyktige medarbeidere på hovedkontoret på Hamar. For oss er det en ekstra trygghet, som også vil komme våre kunder til gode, avslutter Paulsen. 

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se noen av våre flotte boliger

Les flere saker om Archihus og få inspirasjon her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker