Ny Archihus-forhandler i Rogaland

Saga Bygg AS i Aksdal utenfor Haugesund er Archihus sin nye forhandler i Rogaland.

Archihus har en klar strategi om å styrke sin tilstedeværelse i markedet, og har nå inngått en forhandleravtale med Saga Bygg AS. Bedriften ble etablert i 1991 og er lokalisert i Aksdal utenfor Haugesund.

- Vi er veldig glade for muligheten vi har fått til å være forhandler for Archihus. Det passer fint med hva vi i Saga Bygg er på jakt etter med hensyn til å utvide vårt marked. Archihus er en aktør som vil gi oss mye hjelp i hverdagen og vi er overbevist om at dette vil styrke våre muligheter til videreutvikling og til å ta betydelige markedsandeler lokalt, sier daglig leder Odd Tungland i Saga Bygg.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus fremhever tilbakemeldinger fra både kunder og forhandlere om den spennende arkitekturen til Archihusene og at kjedekonseptet er komplett.

- Dette er et signal om at vårt kjedekonsept er attraktivt i markedet. Vår ambisjon sammen med BoligPartner Konsern er å være en aktiv og støttende samarbeidspartner for alle våre forhandlere, sier Hoff.

Kvalitetssjef og kjedekoordinator Odd Brekke i Archihus ser frem til samarbeidet med Saga Bygg AS.

- Saga Bygg AS er en svært profesjonell aktør, og vi er sikre på at vårt kjedekonsept vil ytterligere styrke deres grunnlag for å bli en god leverandør av Archihus i Haugesund-regionen, avslutter Brekke. 

Kontakt Saga Bygg AS for en hyggelig boligprat

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se noen av våre flotte hus her