Pia Redigert Am1 A7908

Book et møte med Pia på Boligmessa

Ønsker du å bygge et moderne og funkisinspirert hus i Bergensområdet? Archihus-selger Pia Charlotte Westgaard tar gjerne en prat med deg på Boligmessa i Bergen til helga.

Boligmessa i Bergen er blant landets største messer, og fredag klokken 12 åpnes igjen dørene inn til Vestlandshallen.

-  Kom innom stand F-17 til helga da vel, så svarer vi på alle de spørsmålene du måtte ha om hustype, tomt, planløsninger, tilpasninger, søkeprosessen med mer. Ønsker du å booke et møtetidspunkt på forhånd er du hjertelig velkommen til å sende en mail til meg på pia.westgaard@archihus.no, sier Pia. 

Trykk her for å få gratis billetter til Boligmessa i Bergen

Redigert4.jpg?mtime=20170904144557#asset:1595

Kom gjerne innom Archihus-standen (F-17) på Boligmessa i helga for en uforpliktende boligprat.  

Få eksperttips

I tillegg til Pia kan du også møte Archihus sin kjedeleder, Tore Gulliksen, på Boligmessa. Begge to har lang fartstid fra boligbransjen, og deler gledelig sine tips og råd med deg. 

- Jeg har jobbet med alt fra å tegne hus og uteområder til å style hus innvendig, og jeg gikk fra å selge BoligPartner-hus til å selge Archihus fordi dette er hus tilpasset nåtidens behov. Mange av Archihusene passer perfekt for bonusfamilier med mange barn. Dessuten kan de bygges på krevende tomter, planløsningene kan enkelt tilpasses, og husmodellene kan bygges med både skrått og flatt tak. Mange av husene har også utleieleilighet, noe som gjør at banken umiddelbart blir mer positiv, sier Pia Charlotte entusiastisk. 

Under kan du se en illustrasjon av et Archihus som skal bygges i Fana, og Pia forteller at det er flere spennende husprosjekter som ligger på tegnebrettet nå.  

Trykk her for å få gratis billetter til Boligmessa i Bergen

Se alle Archihusene her

Stueside-16.03.17.jpg?mtime=20170510135008#asset:1319

Her er Archihuset som skal bygges i Fana - trykk her for å flere bilder.   


Barnepass, underholdning og konkurranser

På Boligmessa i Bergen kan du oppdage trender og nyheter på markedet, gjøre spennende kupp og få tips fra oppussingskjendisene Halvor Bakke (fredag og lørdag) og Otto Robsahms (lørdag og søndag). Barna har sin egen lekepark med hoppeslott, tegnebord, tv og ansiktsmaling, så i Vestlandshallen ligger alt til rette for at du skal kunne få rusle rundt i fred og ro, og kjenne inspirasjonen strømme på.

Vil du booke et møte med Pia? Send en mail her.

messe_bergen2017_slideshow1.png?mtime=20170831120710#asset:1544

Trykk her for å få gratis billetter til Boligmessa i Bergen

Vil du ha vår huskatalog? Fyll ut infoen din her da vel!

Har du tomt?