Provest Entreprenør AS

Storgata 7, 1440 Drøbak | drobak@archihus.no

Veibeskrivelse 926 41 541

Salgsområde for:

Enebakk Ski Nesodden Oppegård Ås Vestby Frogn

Provest Entreprenør AS selger Archihus i Oslo, Akershus og Østfold. Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg å realisere din moderne boligdrøm!

Ønsker du å bygge et Archihus i Oslo, Asker, Bærum, Nesodden, Oppegård, Enebakk, Frogn, Ski, Ås, Vestby, Moss, Våler, Rygge, Råde, Fredrikstad eller Sarpsborg håper vi du slår på tråden til oss for en uforpliktende boligprat.

Provest Entreprenør AS er et entreprenørfirma med 28 fast ansatte, som til enhver tid jobber med å levere boligprosjekter, som både vi og våre kunder er stolte av. Selskapet eies av Thomas Pedersen Liverød og Mariusz Jalinski. Administrasjonen på 4 personer finner du på vårt kontor i loftsetasjen i et eldre, koselig hus i Storgata 7 i Drøbak sentrum. I tillegg har vi 24 erfarne medarbeidere ute i feltet.

Vi har høy kompetanse på betong-, mur-, puss-, og tømrerarbeid, og mange gode referanseprosjekter å vise til. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere har vi de siste årene oppført mange store eneboliger og tomansboliger. Når Provest Entreprenør nå blir en del av Archihuskjeden ønsker vi også å gjennomføre større prosjekter med flere eneboliger og mindre leilighetsbygg.

Se alle Archihusene her. 

Vi ser at markedet etterspør moderne hus med flott design, og den spennende arkitekturen til Archihusene, sammen med det sterke fagmiljøet i kjeden, var helt avgjørende for at vi valgte å bli Archihus-forhandler. Alle Archihusene er dessuten arkitekttegnede og kan spesialtilpasses kundenes behov og vanskelige tomter.

Bare ta kontakt dersom du har spørsmål om Archihusene eller byggeprosessen. Vi vil gjerne høre om dine ønsker, behov og tanker rundt ditt drømmehjem. 

Sammen finner vi de beste løsningene - og gjør boligdrømmen din til virkelighet. 

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter