Eiker Eiendom AS

Industriveien 4, 3300 Hokksund | hokksund@archihus.no

Veibeskrivelse 90 18 65 19

Salgsområde for:

Øvre Eiker Nedre Eiker Drammen Lier Røyken Modum Hurum Ringerike Asker Bærum

Eiker Eiendom AS opererer i både Buskerud og Akershus, og er din Archihus-forhandler i Øvre Eiker, Nedre Eiker, Drammen, Lier, Røyken, Modum, Hurum, Ringerike, Asker og Bærum.

Eiker Eiendom AS var tidligere forhandler av Vestlandshus, men har nå - av flere grunner - valgt å bli Archihus-forhandler: For det første har vi stor tro på denne hustypen med sitt moderne uttrykk og valg av materialer. Vi ser også at etterspørselen etter hus med flate tak og kombinerte fasadeprodukter er økende, og vi ønsket oss derfor et spennende supplement til de tradisjonelle husene vi har bygget i alle år. Da passet Archihus perfekt!

Se alle Archihusene her. 

Eiker Eiendom AS ble stiftet i januar 2004, som datter av holdingselskapet G&R Holding, med de to søsterbedriftene Byggfokus - forhandler av Systemhus - og G&R Eiendom AS, som driver med utleie av kontorbygg og boliger.

Vi holder til i flotte og egenbygde lokaler i Industriveien 4 i Hokksund. Her skal vi etterhvert også få opp et showroom der vi kan vise frem materialene, vinduene, dørene, listene, takene og de andre signaturelementene til Archihusene.

Eiker Eiendom har 9 håndverkere i tillegg til en administrasjon med 5 mann. Vi utfører alt av tømrerarbeid, flislegging, maling og  murarbeider. Siden 1984 har konsernet bygget flere hundre boliger, inkludert omsorgsboliger,  boligblokker, kontorbygg og industrihaller.  Vi hadde blant annet totalansvaret for Øvre Eiker Lensmannskontor i sentrum av Hokksund. Fremover satser vi på næringsbygg, blokker og Archihus.   

Har du sett et Archihus du liker? Ta kontakt da vel, så forteller vi deg gjerne mer om huset og byggeprosessen. Vi er her for å finne de beste løsningene for deg og din familie!

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter