Boligmester'n AS

Boligmester'n AS

Liavegen 10, 6260 Skodje | lars.erik.stole@archihus.no

Veibeskrivelse 917 47 859

Salgsområde for:

Sandøy Giske Vestnes Ørskog Haram Sula Ålesund Skodje

Velkommen til Boligmester'n – vår forhandler i Ålesund-distriktet. – Jeg hjelper deg gjerne å realisere din moderne drømmebolig. Ta bare kontakt for en uforpliktende husprat, sier daglig leder Lars Erik Støle.

Ansatte

”Min fagkunnskap - din trygghet” er mottoet til Boligmester´n i Skodje, og etter snart 20 år i bransjen vet Lars Erik hva det innebærer.

- Jeg har stor interesse for faget og jobber alltid grundig og nøyaktig, sier han.

Lars Erik tok svennebrevet i 2003 og jobbet som tømrer og bas frem til 2011. I 2012 satte han seg på skolebenken og gjennomførte et toårig ingeniørstudie ved Teknisk Fagskole, parallelt med at han utdannet seg til sertifisert takstingeniør.

Disse etterutdanningene kombinert med mange års erfaring med oppføring av bolighus, har gitt vår nye forhandler et solid byggteknisk grunnlag, og vi er svært glade for å ha fått Boligmester´n med på Archihus-laget. Lars Erik mener Archihusene passer perfekt til landskapet i Møre og Romsdal, og gleder seg til å selge og bygge dem i Ålesund, Skodje, Haram, Giske, Sula, Ørskog, Vestnes og Sandøy kommune.  

Se alle Archihusene her. 

- Archihusene er flotte, moderne boliger med et unikt uttrykk som gjør at de skiller seg ut. Det rike landskapet vi har her, med både fjell og fjorder, krever arkitekttegnede hus som enkelt kan tilpasses både kundebehov og vanskelige tomter - og det har Archihus! sier Lars Erik. 

Har du planer om å bygge i Ålesund-distriktet og har funnet et Archihus du liker? Ta kontakt med Boligmester´n i Skodje da vel, så skal du få svar på alle de spørsmålene du måtte ha! 

Sammen finner vi de beste løsningene - og gjør boligdrømmen din til virkelighet. 

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter