Nordfjord Hus AS - Ålesund

Langelandsvegen 17, 6010 Ålesund | Møre og Romsdal | stryn@archihus.no

Veibeskrivelse 920 95 472

Salgsområde for:

Ålesund Stranda Volda Ørsta Vanylven Hareid Ulsteinvik Ulstein Sande Herøy Hareid Ørskog Sykkylven Norddal Sykkylven Skodje Sula Giske Haram

Drømmer du om å bygge et moderne og funkisinspirert hus av høy kvalitet, med spennende arkitektur? Da kan vi hjelpe deg!

Ansatte

Norfjordhus AS

Velkommen til Nordfjord Hus - stolt forhandler av Archihus! Vi har åpnet avdelingskontor i Ålesund og selger og bygger Archihus på Sunnmøre og i Sogn og Fjordane. 

Vi som jobber i Nordfjord Hus har mange års erfaring med både rehabilitering og nybygg, og vi lover å være din trygge følgesvenn hele veien; fra første møte til nøkkelferdig hus. For at du skal bli fornøyd er det avgjørende å finne en husmodell med planløsninger som passer det livet du og din familie ønsker å leve. Dette hjelper vi deg gjerne med! Alle våre Archihus kan selvfølgelig skreddersys dine ønsker og behov, og tilpasses en eventuell tomt.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om noen av våre husmodeller, tilpasninger, byggeprosessen eller bare lurer på pris. Du finner oss i Langelandsvegen 17 på Moa i Ålesund. Velkommen innom for en kopp kaffe og hyggelig boligprat. 

Hovedkontoret vårt ligger i Stryn. Besøk oss gjerne også her

Loading map...

Bli bedre kjent med husene våre her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nyheter