Trendhus AS

Strandvegen 41A, 9007 Troms | Troms og Finnmark | tromso@archihus.no

Veibeskrivelse 47402001

Salgsområde for:

Balsfjord Berg Harstad Skjervøy Nordreisa Lenvik Karlsøy Kvænangen Lyngen Kåfjord Tranøy Tromsø Storfjord Sørreisa Torsken Alta Senja

Velkommen til Trendhus – din Archihus-forhandler i Tromsø.

Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om Trendhus

Velger du Trendhus som din husleverandør lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få akkurat det huset du drømmer om.

- Archihusenene tilbyr trendy, moderne og funksjonelle hus av høy kvalitet, som passer perfekt for markedet i Tromsø, sier prosjektleder Morten Mo Vik.

I tillegg til at Archihusene har spennende fasader med innslag av både tre, mur, glass og stål, har boligene smarte planløsninger med mange soverom, walk-in closets og utleieleilighet. Flere av husmodellene kan dessuten leveres med både flatt tak og saltak, og alle modellene kan enkelt tilpasses utfordrende tomter og kundenes behov og ønsker.   

Trykk her for å se alle våre flotte hus. 

20 års erfaring

Morten er utdannet ingeniør og har tidligere arbeidet som både tømrer og murer. De ti siste årene har han vært prosjektleder for ulike byggeprosjekter i Tromsø. Etter 20 år i bransjen har han opparbeidet seg et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere, som han vil dra stor nytte av nå som han skal selge og bygge Archihus. 

Velkommen til oss!

Har du spørsmål om husmodellene, byggeprosessen eller oss? Slå på tråden eller stikk innom kontoret vårt i Strandveien 41 A i Tromsø sentrum. Her har vi både varm kaffe og parkeringsplasser rett utenfor.  

Hjertelig velkommen!

Her finner du oss

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter