Trendhus AS

Strandvegen 41A, 9007 Troms | Troms og Finnmark | tromso@archihus.no

Veibeskrivelse 47402001

Salgsområde for:

Tromsø
Tromsø Karlsøy Målselv Balsfjord Lenvik Lyngen Storfjord

Velkommen til Trendhus – din Archihus-forhandler i Tromsø.

Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Om Trendhus

Velger du Trendhus som din husleverandør lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få akkurat det huset eller den hytta du drømmer om.

- Archihusenene tilbyr trendy, moderne og funksjonelle hus og hytter av høy kvalitet, som passer perfekt for markedet i Tromsø, sier prosjektleder Morten Mo Vik.

Husene og hyttene til Archihus er moderne, har spennende og moderne uttrykk og smarte planløsninger.  Flere av hus- og hyttemodellene kan dessuten leveres med både flatt tak og saltak, og alle modellene kan enkelt tilpasses utfordrende tomter og kundenes behov og ønsker.   

20 års erfaring

Morten er utdannet ingeniør og har tidligere arbeidet som både tømrer og murer. De ti siste årene har han vært prosjektleder for ulike byggeprosjekter i Tromsø. Etter 20 år i bransjen har han opparbeidet seg et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere, som han vil dra stor nytte av nå som han skal selge og bygge Archihus. 

Velkommen til oss!

Har du spørsmål om hus- eller hyttemodellene, byggeprosessen eller oss? Slå på tråden eller stikk innom kontoret vårt i Strandveien 41 A i Tromsø sentrum. Her har vi både varm kaffe og parkeringsplasser rett utenfor.  

Hjertelig velkommen!

Her finner du oss

Loading map...

Se våre nye hytter

Archihus har nylig lansert en egen hytteserie, med 7 nye og moderne hytter for en enkel fritid. Se våre hytter her.
Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se våre flotte hus

Nyheter