Trendhus AS

Trendhus AS

Strandvegen 41A, 9007 Troms | morten.vik@archihus.no

Veibeskrivelse 47402001

Salgsområde for:

Tromsø

Velkommen til Trendhus AS – din Archihus-forhandler i Tromsø. Vi er din trygge følgesvenn når du skal realisere ditt moderne drømmehus.

- Vi valgte å bli forhandler av Archihus fordi vi ser at disse husene passer perfekt for markedet i Tromsø. Nå gleder vi oss stort til å kunne tilby og bygge trendy, moderne og funksjonelle hus av høy kvalitet, sier Morten.

Trykk her for å se alle våre flotte hus. 

I tillegg til at Archihusene har spennende fasader med innslag av både tre, mur, glass og stål, har boligene smarte planløsninger med mange soverom, walk-in closets og utleieleilighet. Flere av husmodellene kan dessuten leveres med både flatt tak og saltak, og alle modellene kan enkelt tilpasses utfordrende tomter og kundenes behov og ønsker.   

Daglig leder i Trendhus AS, Morten Mo Vik, er utdannet ingeniør og har tidligere arbeidet som både tømrer og murer. De ti siste årene har han vært prosjektleder for ulike byggeprosjekter i Tromsø. Etter 20 år i bransjen har han opparbeidet seg et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere som han vil dra stor nytte av nå som han skal selge og bygge Archihus. 

Velger du Trendhus som din husleverandør lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få akkurat det huset du drømmer om.

Har du spørsmål om husmodellene, byggeprosessen eller oss? Slå på tråden eller stikk innom kontoret vårt i Strandveien 41 A i Tromsø sentrum. Her har vi både varm kaffe og parkeringsplasser rett utenfor.  

Hjertelig velkommen! 

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter