Trendhus AS

Strandvegen 41A, 9007 Troms | tromso@archihus.no

Veibeskrivelse 47402001

Salgsområde for:

Tromsø

Velkommen til Trendhus AS – din Archihus-forhandler i Tromsø. Akkurat nå kjører vi et knalltilbud du ikke må gå glipp av! Alle som kjøper et Archihus av oss før 1. april får nemlig med et gratis vannbårent varmeanlegg*. Les alt om tilbudet under.

Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Vi håper dette tilbudet kan inspirere deg til å realisere en moderne og fremtidsrettet bolig med fokus på kostnadsbesparende og miljøgunstige løsninger. 

Se alle våre hus her

Vannbåren varme gir en bolig med godt inneklima og jevn lun varme. Det vannbårne varmeanlegget leveres med bereder type VVM320 fra NIBE klargjort for luft/vann-løsning. Anlegget installeres i hele grunnflaten med beboelsesrom på bakkeplan, samt på eventuelt bad i etasjeplan.  

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om kampanjetilbudet vårt! Husk at alle våre hus kan tilpasses, og vi hjelper deg gjerne med å skreddersy en av våre husmodeller etter dine ønsker og behov.

* PS: Dette kampanjetilbudet gjelder kun ved kjøp av komplett leveranse, og kampanjetilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud.

Se våre flotte hus

Om oss i Trendhus

Vi er din trygge følgesvenn når du vil realisere din moderne boligdrøm.

- Vi valgte å bli forhandler av Archihus fordi vi ser at disse husene passer perfekt for markedet i Tromsø. Vi gleder oss over å kunne tilby og bygge trendy, moderne og funksjonelle hus av høy kvalitet, sier Morten.

Trykk her for å se alle våre flotte hus. 

I tillegg til at Archihusene har spennende fasader med innslag av både tre, mur, glass og stål, har boligene smarte planløsninger med mange soverom, walk-in closets og utleieleilighet. Flere av husmodellene kan dessuten leveres med både flatt tak og saltak, og alle modellene kan enkelt tilpasses utfordrende tomter og kundenes behov og ønsker.   

Daglig leder i Trendhus AS, Morten Mo Vik, er utdannet ingeniør og har tidligere arbeidet som både tømrer og murer. De ti siste årene har han vært prosjektleder for ulike byggeprosjekter i Tromsø. Etter 20 år i bransjen har han opparbeidet seg et stort nettverk av dyktige samarbeidspartnere som han vil dra stor nytte av nå som han skal selge og bygge Archihus. 

Velger du Trendhus som din husleverandør lover vi å yte service fra første stund og gjøre alt vi kan for at du skal få akkurat det huset du drømmer om.

Har du spørsmål om husmodellene, byggeprosessen eller oss? Slå på tråden eller stikk innom kontoret vårt i Strandveien 41 A i Tromsø sentrum. Her har vi både varm kaffe og parkeringsplasser rett utenfor.  

Hjertelig velkommen! 

Her finner du oss

Loading map...

Nyheter