Heimtun Bygg AS

Heimtun Bygg AS

Farmoveien 243, 4520 Lindesnes | hans.christian.heimtun@archihus.no

Veibeskrivelse 916 20 935

Salgsområde for:

Farsund Lyngdal Lindesnes Mandal Søgne Sogndalen Hægebostad Åseral Audnedal Marnardal Kristiansand

Velkommen til Heimtun Bygg AS - din Archihus-forhandler i Lindesnes-området. Våre lokaler ligger i Farmoveien 243, et par kilometer nord for Vigeland. Her har vi både kontor og flott showroom, ta gjerne turen innom for en uforpliktende husprat!

Ansatte

Archihus er et spennende konsept med moderne og funkisinspirerte hus, som representerer noe helt nytt i vårt område. Mange av husene har planløsninger med åpen kjøkken- og stueløsning, walk in-closets, mange soverom og utleieleilighet. Dette er boliger for deg som er opptatt av høy kvalitet og ønsker deg et annerledes, nytenkende og tidsriktig hjem. Et hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. 

Livets viktigste investering? 

Å bygge hus er kanskje livets viktigste og største investering. Nettopp derfor er det så utrolig viktig å finne et hus som passer perfekt til det livet du og din familie ønsker å leve. Dette kan vi hjelpe deg med. 

Kontakt oss gjerne i dag for å få svar på de spørsmålene du måtte ha om byggeprosessen og Archihusene. Vi viser deg mulighetene, og sammen kommer vi frem til et hus som er optimalt for akkurat din familie. Husk at alle våre hus kan tilpasses, og arkitekten vår deltar gjerne i prosessen med å skape drømmehuset.  

Om oss

Heimtun Bygg sine 12 ansatte er her for å hjelpe deg å realisere din moderne boligdrøm. Vi ble etablert i 2011 og har mange års erfaring med å oppføre både små og store bygg, i tillegg til renovering, tilbygg og betongarbeider.

Om du velger oss til å bygge ditt hus lover vi å være din trygge følgesvenn gjennom hele prosessen. Vårt mål er alltid å utføre håndverk av høy kvalitet slik at du blir fornøyd.  

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter