Nordfjord Hus AS

Tonningsgata 42 Stryn, 6783 Stryn | Vestland | stryn@archihus.no

Veibeskrivelse 920 95 472

Salgsområde for:

Stranda Volda Ørsta Askvoll Fjaler Flora Bremanger Eid Hornindal Gaular Gloppen Førde Selje Naustdal Nordfjordeid Jølster Vågsøy Stryn Kinn Stad Sunnfjord

Drømmer du om å bygge et moderne og funkisinspirert hus av høy kvalitet, med spennende arkitektur? Da kan vi hjelpe deg!

Norfjordhus AS

Velkommen til Nordfjord Hus - stolt forhandler av Archihus! Vi holder til i Stryn og selger og bygger Archihus på Sunnmøre og i Sogn og Fjordane. 

Vi som jobber i Nordfjord Hus har mange års erfaring med både rehabilitering og nybygg, og vi lover å være din trygge følgesvenn hele veien; fra første møte til nøkkelferdig hus. For at du skal bli fornøyd er det avgjørende å finne en husmodell med planløsninger som passer det livet du og din familie ønsker å leve. Dette hjelper vi deg gjerne med! Alle våre Archihus kan selvfølgelig skreddersys dine ønsker og behov, og tilpasses en eventuell tomt.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om noen av våre husmodeller, tilpasninger, byggeprosessen eller bare lurer på pris. Du finner oss i Sentrumsgården i Tonningsgata 42 i Stryn. Velkommen innom for en kopp kaffe og hyggelig boligprat. 

Nordfjord Hus AS har også avdelingskontor i Ålesund. Besøk oss her

Loading map...

Se våre flotte hus her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nyheter