KASA Eiendom AS

Valhallavegen 10, 2060 Gardermoen | Viken

Veibeskrivelse 920 61 941

Salgsområde for:

Eidsvoll Gjerdrum Hurdal Lørenskog Nannestad Rælingen Ullensaker Lillestrøm Nes (Viken) Aurskog-Høland

Søker du en trygg samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å realisere din moderne boligdrøm? Et hus som skiller seg ut og blir lagt merke til? Vi i KASA eiendom har lang erfaring og mange fornøyde kunder å vise til. Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende prat om ditt boligprosjekt.

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen til KASA Eiendom AS

Etter 19 år med oppføring av nye eneboliger og tomannsboliger på Øvre Romerike, i tillegg til rehabilitering av eldre trehus, tør vi påstå at vi er blitt ganske så gode på organisering og levering av totale prosjekter fra A til Å; fra graving på tomta til levering av nøkkelferdig bolig. 

Kvalitet i alle ledd 

«Når kvalitet og design teller» er et slogan vi liker å leve etter. Vårt mål er at du som kunde skal føle deg trygg gjennom hele byggeprosessen. Du skal også kunne stole på at jobben blir utført til avtalt sum og frist. 

KASA Eiendom holder til i Vilbergvegen 71 på Gardermoen Næringspark, hvor vi har et 180 kvadratmeter stort kontor med showroom. Ta gjerne turen innom for en kaffe og hyggelig prat! 

Alle Archihusene kan tilpasses

Om du har en tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus som kler tomten perfekt. Deretter hjelper vi deg å tilpasse huset etter dine ønsker og behov. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan huset ditt skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret. Vi hjelper deg!

Archihus er hus av høy kvalitet som skiller seg ut og blir lagt merke til. Som en del av BoligPartner-konsernet benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon - og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

Her finner du oss

Loading map...

Se våre flotte hus

Nyheter