Snekkerhallen AS

Industriveien 32, 3300 Hokksund | Viken | hokksund@archihus.no

Veibeskrivelse 975 40 551

Salgsområde for:

Nedre Eiker Modum Øvre Eiker

Går du med en drøm om å bygge et nytt og moderne hus? Velkommen til Snekkerhallen AS, stolt forhandler av Archihus, for en hyggelig boligprat. Vi gleder oss til å hjelpe deg å realisere din boligdrøm.

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Velkommen til Snekkerhallen AS

Er du på jakt etter en solid og trygg samarbeidspartner til ditt boligprosjekt? Drømmer du om et nytt og moderne hus som skiller seg ut fra mengden og blir lagt merke til? Snekkerhallen AS har lang erfaring fra byggebransjen og ser frem til å hjelpe deg å realisere din boligdrøm. 

Snekkerhallen AS holder til i Industriveien 32 i Hokksund. Stikk gjerne innom for en kaffe og en hyggelig og uforpliktende boligprat. 

Alle Archihusene kan tilpasses

Om du har en tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus som kler tomten perfekt. Deretter hjelper vi deg å tilpasse huset etter dine ønsker og behov. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan huset ditt skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret. Vi hjelper deg!

Archihus er hus av høy kvalitet som skiller seg ut og blir lagt merke til. Som en del av BoligPartner-konsernet benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon - og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

Ta gjerne en titt på hjemmesidene til Snekkerhallen AS å se hva annet de kan tilby. 

Her finner du oss

Loading map...

Bli bedre kjent med husene våre her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Nyheter