Archihus

Arkitekten lyttet til kundens ønsker og tegnet en drømmebolig

Godt resultat av samarbeid kunde, boligrådgiver og arkitekt

Denne boligen er planlagt og tegnet for en kunde som hadde spesifikke ønsker om innhold. Boligen blir en drøm av en bolig hvor arkitekten har tegnet inn både treningsrom, to stuer pluss en lounge, 3 soverom, flere bad og et meget romslig walk-in closet.

For å toppe det hele har denne boligen fått en fantastisk fin balkong på nærmere 70 kvadratmeter. Og vi må ikke glemme å nevne utestuen i 1. etasje som kan benyttes hele året.

Fasade 3.jpg Hovedfasaden som viser utestuen til høyre i 1. etasje og den romslige balkongen i 2. etasje.
Plan 1. Etg.jpg Plantegning av 1. etasje
Plan 2. Etg.jpg Plantegning av 2. etasje

Beskrivelse av planløsning for denne drømmeboligen

Boligen som har et boligareal på ca 240kvm ønsker deg velkommen i en romslig hall som leder deg til 2 soverom, bad, treningsrom og en fin ekstrastue som har utgang til hagen. Rett utenfor terrassedøren er det inngang til en utestue som er lun og fin hele året gjennom.

Tar du trappen opp finner du et meget romslig rom på godt 45kvm som rommer både kjøkken og spisestue. Her er det plass til hyggelig middager med familie og venner. Og praktisk med et grovkjøkken i bakkant. Stuen er i tilknytning til kjøkkenet og fra stuen går du via loungen til en deilig voksensone med master bedroom, walk-in closet og bad. Kjøkkenet har skyvedører ut til en balkong på nærmere 70 kvm. Her er det god plass til ulike soner.

Vi gjør oppmerksom på at huset ikke er prosjektert og det kan forekomme tilpasninger for å tilfredsstille krav.

Her ser du fasader av denne arkitekttegnede drømmeboligen

Har du spesielle ønsker for din bolig?

Ta kontakt med en boligrådgiver i dag, så hjelper vi deg med å tegne et hus som passer for deg.