Archihus

Ferdighus i moderne funkisstil

Her finner du en oversikt over alle våre husmodeller. Alle modeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses dine ønsker og behov med hjelp fra våre dyktige boligrådgivere og arkitekter. Kikk på husene nedenfor, bestill vår huskatalog eller snakk med en av våre boligrådgivere. Lykke til på veien mot ditt drømmehus!

Fra den åpne kjøkken- og stueløsningen i funkishuset Skia. Det er varm blåfarge på veggene, spiler på veggen i trappeløpet og fiskebensparkett på gulvet.

Start din boligdrøm med å bestille vår huskatalog.

Velg om du vil ha den digitalt eller tilsendt i posten.

Lurer du på hvordan en byggeprosess foregår?

Det er mange valg som skal tas når man skal bygge nytt hus. Blant annet er det viktig at huset passer til tomten, huset skal endres og tilpasses dine behov, det er mange søknader som skal sendes inn til det offentlige, tilbud skal hentes inn på ulike håndverksfag osv. Ja, det er mye å holde kontroll på, men dette har våre boligrådgivere meget god erfaring i og de vil hjelpe deg hele veien. Les mer om hva en boligrådgiver hjelper deg med og les også om hvordan en byggeprosess foregår.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Hva koster det å bygge et hus?

Det er veldig forståelig at man lurer på dette. Alle våre hus har en pris, men en pris er så mye mer enn den du finner i våre prislister. En pris består av ulike elementer. For eksempel kostnader som tomte- og grunnarbeider, tilpasninger og endringer, offentlige gebyrer og avgifter og ulike håndverkere for å nevne noen. Det er omfattende, men alle våre boligrådgivere hjelper deg med dette.

Få mer innsikt i hvilke kostnader som utgjør den totale kostnaden for et byggeprosjekt

Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Moderne funkishus

Våre funkishus er moderne versjoner av de ekte funkishusene. Mange som skal beskrive et funkishus, beskriver det med flatt tak og rette former. Det er til dels riktig, men funkishus hadde også innslag av buede former. Våre funkishus kan du også få med buede former, med flatt tak eller skråtak og de varierer i størrelse.