Archihus

Se våre boliger til salgs

En feil har oppstått. Vennligst prøv på nytt senere.
Fant ingen boligfelt med valgt filter.
Sana Duo er en tomannsbolig med saltak. Tomannsboligen er vertikalt delt, med to speilvendte leiligheter på 71 kvm. Her illustrert med brun liggende trekledning og  oransje felter i en vakker sommerhage.

Gran, Brandbu

Bo bekymringsfritt i ny bolig til fastpris. Boligen har 2 soverom og ligger i kort avstand til barnehage og skole.

Sana Duo fra Archihus er en fin og praktisk bolig hvor du bor på ett plan. Her får du 2 soverom, kombinert bad/vaskerom og en romslig stue med åpen løsning til kjøkken. I tillegg har boligen 2 boder hvor den ene er utvendig.

Tomannsbolig | BRA 83 kvm | 2 soverom

Se annonse

Finnlendermoen, Tynset

Attraktive tomannsboliger sentralt beliggende på Tynset

Velkommen til denne fantastiske 2-mannsboligen på Tynset, designet av arkitekt med tanke på areal effektive planløsninger og tidsriktig design. Dette er en unik mulighet til å sikre seg en eksklusiv og moderne bolig.

Tommansbolig | BRA 94 | 3 soverom

Se annonsen

Quinta 1 er et lite funkishus, her illustrert ved et vann med brygge. En bil står inntil husveggen. Det er kveld, bålpanna er tent ved utemøblene og det lyser fra vinduene i huset.

Fredlund, Tynset

Ta samfunnsansvar og sikre deg en nøkkelferdig og energi effektiv bolig

Denne boligen er ikke bare prisgunstig, men den er også klargjort for solceller og er svært energisparende, noe som betyr at du vil kunne spare penger på strømregningen hver måned.

Enebolig | BRA 54 | 1 soverom

Se annonsen

Ångardsmoen, Tynset

Lyse, moderne og innholdsrike tomannsboliger i naturskjønne omgivelser

Velkommen til denne fantastiske 2-mannsboligen på Tynset, designet av arkitekt med tanke på areal effektive planløsninger og tidsriktig design. Dette er en unik mulighet til å sikre seg en eksklusiv og moderne bolig.

Tomannsbolig | BRA 94 kvm | 3 soverom

Se annonsen

HK 4-1 er en moderne firemannsbolig med pulttak og to leiligheter i hver etasje. IIlustrert med mørk grå kledning, beliggende på et frodig område ved vannet.

Folldal

Energi effektiv og moderne 4- mannsbolig med gode bokvaliteter

Velkommen til denne flotte 4-mannsboligen i hjertet av Folldal sentrum! Dette er en sjelden mulighet til å sikre seg en moderne og romslig bolig midt i en koselig småby.

Firemannsbolig | BRA 70 kvm | 2 soverom

Se annonsen

Husmodellen Farisi er en moderne bolig på to etasjer med stor glasskarnapp i front. Her med mørk brun trekledning, en skyfri sommerdag.

Ångardsmoen, Tynset

Storslått funkisbolig som oser eleganse og eksklusivitet

Glasskarnappet i front tilfører fasaden noe helt unikt, og den smarte planløsningen i husmodell Farrisi fra Archihus gjør dette til mange familiers moderne drømmehus.

Enebolig | BRA 214 kvm | 4 soverom

Se annonsen

Lystadveien 10, Sandefjord

Lekre og moderne tomannsboliger med sentral og fin beliggenhet. Store romslige, høy standard

Dette er et prosjekt med spennende arkitektur fra Archihus. Flotte eksklusive boliger med høy standard. Her er det mulig med opp til 5 soverom. Boligområdet er upåklagelig. Ligger midt i smørøyet med kort avstand til sentrum, skoler, bademuligheter og flotte turområder.

Tomannsboliger | BRA 149 kvm | 4 soverom

Se annonsen

VARNAVEIEN 8, Høyden i Moss

Tre eneboliger i kjede

Sentralt i nye Moss kommer det 3 kompakte boliger i kjede i Varnaveien 8, naboeiendommen til populære Gartneritomten. Her får man en moderne bolig med carport nær inngangsdøren og en flott hage på vestsiden av boligen. Svært sentralt på Høyden!

Eneboliger i kjede | BRA 87 kvm | 3 soverom

Se annonsen

Øståsen 18, Gan

Lekker prosjektert enebolig i moderne stil Inntil 3,5m takhøyde - Dobbeltgarasje Mulig praktikantdel - Utsikt

Prosjektert enebolig i moderne stil med god kvalitet og standard. Boligen har en moderne arkitektur med store skråvinduer i front som strekker seg 3,5 meter fra gulvet i stua og helt opp til mønet - noe som gir et helt fantastisk lys. Fasaden kjennetegnes av mange store vinduer, i ulike formater. Det karakteristiske hjørnevinduet tar naturen inn i stua, og det høye vinduet i trapperommet gir et optimalt lys i hall og gang. Med en generell takhøyde på 2,60 føles rommene i boligen store og luftige.

Enebolig | BRA 190 kvm | 4 soverom

Se annonsen

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.