Archihus

Flermannsboliger

Her finner du et utvalg av våre flermannsboliger. Alle modeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses dine ønsker og behov med hjelp fra våre dyktige boligrådgivere og arkitekter. Vi har lang erfaring i å utvikle nye boligfelt, og våre arkitekter kan også tegne boliger tilpasset et boligfelt eller -område. Har du en tomt eller et felt du skal utvikle er det smart å starte med å ta en prat med en av våre forhandlere eller kjededirektør Odd Brekke, odd.brekke@archihus.no

Lavblokk i brunbeiset tre, illustrert i et frodig og grønt miljø. Bygget har tre etasjer, og det er balkonger og terrasser i front og på siden.

Vi bygger også lavblokk i tre

Her ser du et eksempel på hvordan vår lavblokk i tre kan se ut. Den har en arkitektur som passer like godt inn i etablerte boligområder som i sentrumsnære områder. Leilighetene kan variere fra 2- til 4-roms leiligheter og kan kombineres alt etter som hvor lavblokken skal bygges og hvem som er målgruppen. Ta kontakt med en av våre forhandlere hvis du ønsker mer informasjon om vår lavblokk.