Har du et entreprenør- eller byggfirma som ønsker å jobbe med eneboliger, konsentrert småhusbebyggelse eller hytter? Da kan du være den forhandleren Archihus jakter på!

Archihus er en huskjede i BP Gruppen Norge AS, med høye ambisjoner. Vi har derfor stort fokus på å finne boligaktører med riktig kompetanse når vi utvider vårt landsdekkende forhandlernettverk. 

Norsk boligbygging kommer til å være preget av store endringer de neste årene, og vi er overbevist om at boligaktørene som vil lykkes er de med best nettverk av spesialkompetanse rundt seg. 

De viktigste suksesskriterier vi bygger vårt forhandlerkonsept på er: 

  • Kvalitetssikring av leveransene i alle ledd. 
  • Masse- og kalkyleansvar som gir økonomisk trygghet. 
  • Bransjens største fagmiljø innen prosjektering og logistikk. 
  • Juridisk bistand av ressurser med bransjeerfaring.
  • Tidsriktig og nyskapende, men samtidig tidløs arkitektur. 
  • En sterk og gjenkjennelig merkevare. 
  • Kontinuerlig faglig opplæring og drilling gjennom BoligAkademiet for å sikre morgendagens krav til personlig kompetanse og utvikling. 
  • Garantiordningen som ivaretar gjeldende krav i henhold til Bustadoppføringslova.

Archihus tilbyr et komplett forhandlerkonsept som er både profesjonelt og kompetent. Vi tar blant annet ansvar for all prosjektering, kalkulering, logistikk og markedsføring. Om ønskelig kan vi også tilby avtaler på byggevareleveranser fra samarbeidende systemer. 

Som forhandler er du Archihus sitt ansikt utad i ditt nedslagsfelt, og en god forhandler forvalter og foredler merkevaren Archihus med respekt. Du som forhandler må selv ta ansvar for oppfølging av dine kunder, og produksjonen på byggeplassen.

Fem gode grunner til å bli Archihus-forhandler

Har du lyst til å bli med på et vinnerlag, så ta kontakt med oss på 95 11 27 00 eller post@archihus.no

Vil du vite mer? Fyll inn dine personopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine personopplysninger sendes på e-post til vår forhandleransvarlig slik at vi kan ta kontakt med deg.

Se våre moderne ferdighus

​Nysgjerrig på våre hus og hytter?