Archihus

Er du vår nye forhandler?

Har du et entreprenør- eller byggfirma som ønsker å jobbe med eneboliger, konsentrert småhusbebyggelse eller hytter? Da kan du være den forhandleren Archihus jakter på!

Funkishuset Mangal med dobbel garasje på hovedplan, to terrasser i 2. etasje og stor takterrasse. Illustrert på en flott opparbeidet tomt med sjøutsikt en sommerdag.

Archihus er en huskjede i BP Gruppen Norge AS, med høye ambisjoner. Vi har derfor stort fokus på å finne boligaktører med riktig kompetanse når vi utvider vårt landsdekkende forhandlernettverk.

Norsk boligbygging kommer til å være preget av store endringer de neste årene, og vi er overbevist om at boligaktørene som vil lykkes er de med best nettverk av spesialkompetanse rundt seg. 

De viktigste suksesskriterier vi bygger vårt forhandlerkonsept på er: 

  • Kvalitetssikring av leveransene i alle ledd. 
  • Masse- og kalkyleansvar som gir økonomisk trygghet. 
  • Bransjens største fagmiljø innen prosjektering og logistikk. 
  • Juridisk bistand av ressurser med bransjeerfaring.
  • Tidsriktig og nyskapende, men samtidig tidløs arkitektur. 
  • En sterk og gjenkjennelig merkevare. 
  • Kontinuerlig faglig opplæring og drilling gjennom BoligAkademiet for å sikre morgendagens krav til personlig kompetanse og utvikling. 
  • Garantiordningen som ivaretar gjeldende krav i henhold til Bustadoppføringslova.

Archihus tilbyr et komplett forhandlerkonsept som er både profesjonelt og kompetent. Vi tar blant annet ansvar for all prosjektering, kalkulering, logistikk og markedsføring. Om ønskelig kan vi også tilby avtaler på byggevareleveranser fra samarbeidende systemer. 

Som forhandler er du Archihus sitt ansikt utad i ditt nedslagsfelt, og en god forhandler forvalter og foredler merkevaren Archihus med respekt. Du som forhandler må selv ta ansvar for oppfølging av dine kunder, og produksjonen på byggeplassen.

Har du lyst til å bli med på et vinnerlag, så ta kontakt med oss på 951 12 700 eller post@archihus.no

5 gode grunner til å bli Archihus-forhandler

- Vi har stor etterspørsel etter våre hus og vi søker derfor flere forhandlere, sier kvalitetssjef/kjedekoordinator i Archihus, Odd Brekke

Velger du å bli Archihus-forhandler tilbyr vi deg et helhetlig konsept. Vi bistår under reguleringsprosessen og prosjekterer samtlige boliger. Videre kalkulerer vi og tar masseansvar for levering av komplett byggesett. 

- At vi har kontroll på hele verdikjeden betyr at du som forhandler kan fokusere på salg og bygging. Slik kan du gjennomføre boligproduksjonen på en mest mulig effektiv og forutsigbar måte - noe som gir deg som forhandler best mulig lønnsomhet, avslutter Odd Brekke.

Under har vi listet opp noen av fordelene ved å bli Archihus-forhandler. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.  

1. Du får tilgang til Norges største fagmiljø innen boligbygging

Archihus er en helnorsk huskjede i BoligPartner-konsernet. Vi deler hovedkontor med BoligPartner på Hamar, noe som betyr at vi kan benytte oss av all den kompetansen BoligPartner AS har opparbeidet seg etter 30 år i boligbransjen. Ved hovedkontoret har vi landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon. Bedre samarbeidspartner skal man lete lenge etter! 

2. Vi gir deg opplæring og backer deg hele veien!

I Archihus har vi et eget BoligAkademi som sørger for å gi deg opplæring i våre rutiner og systemer for salg og drift. Dette omfatter både salgstrening og opplæring i tekniske byggedetaljer. Du vil også få tilgang til et av landets beste kundeoppfølgingssystem og prosjektstyringsverktøy.     

3. Vi sørger for regional og nasjonal markedsføring

Markedsavdeling til Archihus jobber kontinuerlig for å bygge Archihus til en sterk og gjenkjennelig merkevare. De produserer innhold til nettsider og sosiale medier, og planlegger og gjennomfører alle markedsaktiviteter lokalt for deg slik at du får kundehenvendelser som du skal følge opp.  

4. Din økonomiske trygghet 

Archihus tilbyr en unik ordning ved at vi påtar oss alt masse- og kalkyleansvar. Det vil si at vi tar på oss risikoen for at du får riktig mengde til avtalt pris, noe som gir deg som forhandler forutsigbarhet og en økonomisk trygghet. 

Gjennom vårt søsterselskap GarantiPartner tilbyr vi garantiordninger iht Bustadoppføringslovas bestemmelser til konkurransedyktige priser. Ved behov tilbyr vi også økonomisk og juridisk bistand.     

5. Vi har tidsriktige hus tilpasset den moderne familien.

Archihus tilbyr hus som mange drømmer om å bygge! Modellene kan enkelt beskrives som funkisinspirerte, eksklusive og moderne hus - ta gjerne en titt på modellene under. Husene er utviklet for å tilfredsstille nåtidens behov. Mange av de store modellene passer perfekt for storfamilier med mange barn, og noen modeller har utleieleiligheter som gjør det enklere å realisere husprosjektet. Planløsningene kan enkelt tilpasses, husene kan bygges på krevende tomter, og de kan ha både skrå og flate tak. 

Vi har både eneboliger og prosjektboliger i porteføljen, og våre arkitekter utvikler kontinuerlig nye modeller