Archihus
Sego er et moderne ferdighus med saltak, innfelt gavl og utstikk med store vinduer ved inngangspartiet.

S.A.B.-Bygg AS

Adresse:
Valhallavegen 10, 2060 Gardermoen
Veibeskrivelse

Vi i S.A.B.-Bygg AS ønsker å hjelpe deg med å realisere din moderne boligdrøm. VI har nærmere 25 års erfaring fra boligbransjen. Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende prat om priser og muligheter på Øvre Romerike.

Våre salgsområder for hus:

Ansatte

Portrett av Stig Arman Borge

Daglig leder

Stig Arman Borge
Portrett av Kai Karlsen

Avdelingsleder/Boligrådgiver

Kai Karlsen
Portrett av Terje Bakke

Boligrådgiver

Terje Bakke
Portrett av Elisa Hallbäck Borge

Regnskap/Fakturering

Elisa Hallbäck Borge

Vi har god og lang erfaring

S.A.B.-Bygg AS har snart 25 års erfaring. Vi har egne ansatte kombinert med dyktige samarbeidspartnere. Vi bygger stort sett på Romerike og har god kunnskap om det lokale markedet.

Vi har sentral godkjenning og vi er en stolt forhandler av Archihus her på Romerike.

Vi har dyktige boligrådgivere som veldig gjerne hjelper deg i planleggingen av ditt byggeprosjekt.

Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil. Funkishuset Vani har panoramavindu som strekker fotsidt opp gjennom begge etasjer. Fine og lune uteplasser.

Alle Archihusene kan tilpasses

Om du har en tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus som kler tomten perfekt. Deretter hjelper vi deg å tilpasse huset etter dine ønsker og behov. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan huset ditt skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret. Vi hjelper deg!

Archihus er hus av høy kvalitet som skiller seg ut og blir lagt merke til. Som en del av BP Gruppen Norge AS benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon - og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver