Drømmer du om å bygge et moderne ferdighus eller funkishus? Da kan vi hjelpe deg! Som en del av BP Gruppen Norge AS står vi svært støtt, og lover deg en trygg og god byggeprosess. Ta bare kontakt om du har spørsmål.

Ansatte ved hovedkontoret

Archihus har et av Norges største trehusmiljøer i ryggen, med over 25 års erfaring innen ferdighus. Noe som gir enkel tilgang til dyktige bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. 

Archihus portefølje består av moderne ferdighus, arealeffektive hus og prosjektboliger med spennende og nytenkende arkitektur. Våre boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg gjerne med å tilpasse en av våre husmodeller etter dine ønsker og behov. 

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om byggeprosesssen eller noen av våre Archihus. Vi hjelper deg på veien mot drømmehuset! 

Les hva som gjør Archihusene unike


OPPGJØRSPARTNER

OppgjørsPartner AS er et selskap i BP Gruppen Norge med eiendomsmeglerbevilling fra Finanstilsynet. Selskapet bistår forhandlernettverket med tjenester i forbindelse med salg og kjøp av eiendommer. Selskapet forestår kontraktsoppgjør med alle nødvendige tilleggstjenester knyttet til eiendomstransaksjonene.

Hovedoppgavene er kontraktsoppdrag og eiendomsoppgjør, samt seksjonering av prosjekter og fradeling av eiendom. De er gode rådgivere for forhandlerne i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, samt gode aktører for opplæring og rutineutvikling i konsernet innenfor sitt fagområde.

Helge Trønnes: 920 43 329 // helge.tronnes@oppgjors-partner.no

May-Anita Engen: 924 54 358 // may-anita.engen@oppgjors-partner.no

Skriv inn ditt telefonnummer her om du vil bli kontaktet av oss.

Archihus er så heldig å kunne benytte seg av all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 25 år. 

Våre leverandører

For å levere hus av høy kvalitet må vi ha tilgang til de beste varene fra de beste leverandørene.

Våre funkishus, funkisboliger og moderne ferdighus

Se alle våre funkisinspirerte og moderne hus her.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker