Archihus

Om Archihus

Archihus har et av Norges største trehusmiljøer i ryggen, med nærmere 30 års erfaring innen ferdighus. Som en del av BP Gruppen Norge AS står vi svært støtt. Noe som gir enkel tilgang til dyktige bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. 

Archihus sin portefølje består av moderne ferdighus , arealeffektive hytter og prosjektboliger med spennende og nytenkende arkitektur. Våre boligrådgivere, hyttekonsulenter og arkitekter hjelper deg gjerne med å tilpasse en av våre husmodeller eller hytter etter dine ønsker og behov. 

Ta gjerne kontakt med en av våre forhandlere dersom du har spørsmål om byggeprosesssen eller noen av våre Archihus. Vi hjelper deg på veien mot drømmehuset! 

Våre ansatte

Archihus hovedkontor

Portrett av Tom Dahl
Kjededirektør
Tom Dahl
Portrett av Geir Thomassen
Salgs- og markedssjef
Geir Thomassen
Portrett av Øyvind Botnen
Kalkulatør
Øyvind Botnen
Portrett av May-Siren Skaar
Ingeniør
May-Siren Skaar

OppgjørsPartner

OppgjørsPartner AS er et selskap i BP Gruppen Norge med eiendomsmeglerbevilling fra Finanstilsynet. Selskapet bistår forhandlernettverket med tjenester i forbindelse med salg og kjøp av eiendommer. Selskapet forestår kontraktsoppgjør med alle nødvendige tilleggstjenester knyttet til eiendomstransaksjonene.

Hovedoppgavene er kontraktsoppdrag og eiendomsoppgjør, samt seksjonering av prosjekter og fradeling av eiendom. De er gode rådgivere for forhandlerne i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, samt gode aktører for opplæring og rutineutvikling i konsernet innenfor sitt fagområde.

Helge Trønnes: 920 43 329 // helge.tronnes@oppgjors-partner.no
May-Anita Engen: 924 54 358 // may-anita.engen@oppgjors-partner.no

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.