Om Archihus

Drømmer du om å bygge et moderne og funkisinspirert hus? Da kan vi hjelpe deg! Som en del av BoligPartner-konsernet står vi svært støtt, og lover deg en trygg og god byggeprosess.

Archihus ble født da BoligPartner-konsernet kjøpte huskjeden Håndverkshus av Hamar-arkitekt Kjell Johansen våren 2016. Tegningsarkivet med husmodeller fra Håndverkshus 31 års lange virke inneholdt mange skatter, blant annet en husserie med funkisinspirerte hus tegnet i anledning tusenårsskiftet. Sammen med produktutviklere i BoligPartner har arkitekt Kjell nå redesignet husene i "milleniumsserien" til å bli moderne, tidsriktige Archihus som appellerer til den bevisste huskjøperen - han eller hun som ønsker seg noe ikke alle andre har. 

At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet betyr i praksis at det er et nytt brand som kan utnytte all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. Archihus har hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. 

Archihus etterstreber å være en eksklusiv og moderne huskjede som fremhever arkitektur, egenart og personlig stil -  vi håper du liker det du ser!  

Ta gjerne kontakt med oss dersom du vil vite mer om våre Archihus. 

Archihus AS

Brygga 11, 2317 Hamar

post@archihus.no 

913 29 528

Archihus er så heldig å kunne benytte seg av all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 23 år. 

Våre leverandører

For å levere høy kvalitet tvers gjennom i en bolig må vi ha tilgang til de beste varene fra de beste leverandørene.