Archihus
Geneva er et moderne atriumhus med store vinduer. Her illustrert med svart saltak og mørkbrun kledning beliggende på en frodig, opparbeidet tomt.

Razmas Bygg AS

Adresse:
Nybruveien 13, 3055 Krogstadelva
Veibeskrivelse

Går du med en drøm om å bygge nytt og moderne? Velkommen til Razmas Bygg AS - din forhandler av funkisinspirerte og moderne ferdighus i Drammen, Lier, Modum, Asker, Øvre Eiker og Kongsberg.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Donatas Razmas

Daglig leder

Donatas Razmas
Portrett av Kim Myrvold

Boligkonsulent

Kim Myrvold
Skia er et stort og elegant funkishus med flere uteplasser og store vinduer. Mørk brun trekledning med lyse signaturfelter. Illustrert i en vakker, sjønær hage med kveldshimmel i bakgrunnen.

Velkommen til Razmas Bygg – din lokale Archihus-forhandler

Razmas Bygg er en totalentreprenør med mer enn 15 års erfaring fra byggebransjen. Vi er 12 ansatte i firmaet, og har lang erfaring både innen nybygg og rehabilitering.

Som Archihus-forhandler bygger vi moderne og funkisinspirerte ferdighus. Alle våre husmodeller er gode utgangspunkt for boligdrømmen, og kan endres slik at du får boligen nøyaktig som du ønsker. 

Har du tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus som passer med tomten. Deretter hjelper vi deg å tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan boligen din skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret? Vi hjelper deg!

Som en del av BP Gruppen Norge AS benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon. Det sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess.