Archihus
Lucida er et ettplans ferdighus med saltak og pergola, her stemningsfullt illustrert i skumringstimen. Det lyser inne i huset og pergolaen har lysslynger og planter.

Byggservice Innlandet AS

Adresse:
Sørvangsbakken 29, 2770 Jaren
Veibeskrivelse

Drømmer du om et nytt hus? Eller en moderne hytte for en enkel fritid? Da ser vi frem til å hjelpe deg.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Dag Robert Larsson

Daglig leder

Dag Robert Larsson
Portrett av Per Anders Brørby

Prosjektleder

Per Anders Brørby
Geneva er et moderne atriumhus med store vinduer. Her illustrert med svart saltak og mørkbrun kledning beliggende på en frodig, opparbeidet tomt.

Velkommen til Byggservice Innlandet AS - vi bygger moderne ferdighus

Drømmer du om et nytt hus? Eller en moderne hytte for en enkel fritid? Da ser vi frem til å hjelpe deg.

Vi har lang erfaring fra bransjen og gleder oss til å tilby deg en unik bolig som vil bli lagt merke til. Ta kontakt med oss eller stikk gjerne innom for en hyggelig og uforpliktende boligprat. 

Kan bli som du ønsker

Om du har en tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus eller en hytte som kler tomten perfekt. Deretter hjelper vi deg å tegne huset eller hytta slik at det blir slik du ønsker. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan boligen din skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret. Vi hjelper deg!

Archihus leverer hus og hytter av høy kvalitet som skiller seg ut og blir lagt merke til. Som en del av BP Gruppen benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon - og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

Se hus og hytter vi har bygd

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver