Archihus
Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil.

Fjellhus Entreprenør AS

Adresse:
Årvollskogen 30, 1529 Moss
Veibeskrivelse

Drømmer du om et nytt og moderne hus? Vi i Fjellhus Entreprenør AS har lang erfaring bra byggebransjen. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig boligprat.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Trond Olstad

Daglig leder

Trond Olstad
Portrett av Trond Martin Olstad

Boligrådgiver

Trond Martin Olstad
Portrett av Elisabeth Olstad

Boligrådgiver

Elisabeth Olstad
Portrett av Leif Patrick Olstad

Byggeleder

Leif Patrick Olstad

Velkommen til Fjellhus Entreprenør AS - leverandør av moderne ferdighus

Drømmer du om et nytt og moderne hus? Vi i Fjellhus Entreprenør AS har lang erfaring bra byggebransjen. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig boligprat.

Søker du en trygg samarbeidspartner som kan hjelpe deg med å realisere din moderne boligdrøm? Et hus eller en hytte som skiller seg ut og blir lagt merke til? Med lang erfaring fra flere områder i byggebransjen, er vi sikre på at vi skal hjelpe deg å realisere drømmen. 

Fjellhus Entreprenør holder til i Årvollskogen 30 i Moss. Ta gjerne turen innom for en kaffe og hyggelig prat! 

Slik du ønsker det

Om du har en tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus eller en hytte som kler tomten perfekt. Deretter hjelper vi deg å tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan boligen din skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret. Vi hjelper deg!

Archihus leverer hus og hytter av høy kvalitet som skiller seg ut og blir lagt merke til. Som en del av BoligPartner-konsernet benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon - og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

Fikk bygd kundetilpasset Andale

Se bildene og les om familien Syversen Smestad som har bygget en kundetilpasset versjon av Andale. Funkisstilen med store vinduer og hybel som gir skattefri leieinntekt var grunnene til at de valgte husmodellen. Vi i Fjellhus Entreprenør var så heldige å få realisere husdrømmen i Hølen.

Se bildene og les historien om huset i Hølen

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Din hytteleverandør

Med vår lange erfaring og dyktige medarbeidere, er vi ditt trygge valg for å realisere hyttedrømmen. Vi bygger hytter i følgende kommuner: Vestby, Moss, Rygge, Råde og Fredrikstad.