Archihus
Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil.

Smaalenene Bygg AS

Adresse:
Moreneveien 12, 1859 Slitu
Veibeskrivelse

Går du med en drøm om å bygge nytt og moderne? Velkommen til Smaalenene Bygg AS for en hyggelig prat. Vi er stolt forhandler av Archihus, og gleder oss til å hjelpe deg med å realisere drømmen om nytt hus.

Våre salgsområder for hus:
Våre salgsområder for hytter:

Ansatte

Portrett av Erling Berven Holstad

Ingeniør

Erling Berven Holstad
Portrett av Bård Rolfsen

Boligkonsulent

Bård Rolfsen
Portrett av Marianne Holm-Johansen

Adm.ansvarlig

Marianne Holm-Johansen
Portrett av Jim Holm-Johansen

Daglig leder

Jim Holm-Johansen

Velkommen til Smaalenene Bygg AS - vi bygger moderne hus

Er du på jakt etter en solid og trygg samarbeidspartner til ditt boligprosjekt? Drømmer du om et nytt og moderne hus som skiller seg ut fra mengden og blir lagt merke til? 

Smaalenene Bygg AS holder til i Moreneveien 12 i Slitu. Stikk gjerne innom for en kaffe og en hyggelig og uforpliktende prat. 

Lucida er et ettplans ferdighus med saltak og pergola, her stemningsfullt illustrert i skumringstimen. Det lyser inne i huset og pergolaen har lysslynger og planter. Ettplanshuset Lucida med saltak og pergola stemningsfullt illustrert i skumringstimen.

Slik du ønsker det

Har du tomt, bistår vi deg gjerne med å finne et hus som kler tomten perfekt. Deretter hjelper vi deg å tilpasse boligen etter dine ønsker og behov. Kanskje har du allerede klare tanker om hvordan boligen din skal se ut, men trenger hjelp til å få det ned på papiret. Vi hjelper deg!

Archihus leverer moderne og funkisinspirerte hus som skiller seg ut og blir lagt merke til. Som en del av BoligPartner-konsernet benytter vi oss av kompetansen til Norges største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon - og akkurat dét sikrer deg en trygg og forutsigbar byggeprosess. 

 

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.