Archihus

Julefeiring i nytt hus og i ny hytte

Se for deg den første julen i det nye huset eller den nye hytta. Her kan du og familien starte nye juletradisjoner. Juletreet er pyntet, lysene tent og grøten barna satte ut på trappa til julenissen kvelden før er på magisk vis spist opp.

Jul i nytt hus

Å feire den første julen i ditt nye hus er noe helt eget. På magisk vis blandes gamle og trygge lukter og tradisjoner med det helt nye.

Vi har pyntet 4 av våre hus i vinter- og juledrakt. Vil du se alle våre husmodeller? Finn din favoritt blant våre 24 hus i moderne stil.

Se alle 24 husmodeller

Farisi

Farisi er vårt mest populære hus for barnefamilien. Den storslåtte boligen på 214 kvm har et glasskarnapp som forener den tradisjonelle arkitekturen med et moderne uttrykk.

Farisi er et moderne hus med glasskarnapp, her stemningsfullt illustrert i blåtimen. Det er snø på bakken og i trærne og månen er på himmelen.

Les mer om huset Farisi

Skia

Skia er et stort og moderne funkishus med en elegant og eksklusiv innpakning. ​I tillegg til hovedenhetens 225 kvm inneholder huset en stor utleieleilighet på 72 kvm.

Skia er et stort funkishus med flere uteplasser. En bil står parkert utenfor dobbelgarasjen som er integrert i huskroppen. Illustrert i vinterdrakt med nordlys på himmelen.

Les mer om huset Skia

Rektangula Large

Rektangula Large er et plasseffektivt hus med moderne arkitektur. Husets 157 kvm byr blant annet på 3 soverom, 2 stuer samt et kontor eller gjesterom. Huset har en flott, overbygd uteplass i andre etasje.

Rektangula Large er et moderne ferdighus, her illustrert i i vinterdrakt. Med store vinduer og lun uteplass trekt inn i huskroppen.

Les mer om huset Rektangula Large

Onyx

Onyx er et perfekt valg for deg som liker planløsningen og uttrykket til et funkishus, men som må bygge med skrått tak. Onyx kan tilpasses med hybel i underetasjen.  

Fra en julepyntet stue- og kjøkkenløsning i det moderne huset Onyx. Det er store vinduer fra gulv til tak i den mønte himlingen, veggene er i en dus grønnfarge, og himlingen er hvit. Solen skinner utenfor i det snødekte vinterlandskapet.

Les mer om huset Onyx

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.

Jul i egen hytte

Kan du tenke deg et hyggeligere sted å tilbringe juledagene enn foran peisen i din egen hytte - på ditt eget fristed? Uansett om du drømmer om hytte på fjellet, i skogen eller ved sjøen, så kan du finne din favoritt blant våre hyttemodeller.

Vi har her pyntet 2 av våre hytter i vinter- og juledrakt. Ta gjerne en titt på alle våre 9 hyttemodeller for å finne din favoritt.

Se våre 9 hytter

Vinterillustrasjon av hyttemodellen Montis.

Hytta Tempus illustrert i skogen i vinterdrakt. Hyttemodellen har store vinduer og overbygd inngangsparti. Den moderne, 97 m2 store hytta er her illustrert med grå kledning.

Vinterillustrasjon av hyttemodellen Tempus.

Stuen i hytten Tempus. Veggene og den mønte himlingen i hytta er i en lys, behandlet panel. Store vinduer fra gulv til tak slipper det vakre vinterlandskapet med snødekte trær inn.

Vakre Tempus har store vinduer som slipper naturen inn.

Få julestemning med ditt eget juleverksted

Norske juletradisjoner er lange og gode, og en av tradisjonene er at man skal bake «7 slag til jul». Sett på julemusikken og finn frem kjevlet. Det er klart for juleverksted på kjøkkenet!

Alle våre hus og hytter kan tilpasses

Har du falt for en hus- eller hyttemodell, men ønsker tilpasning til dine behov eller tomta det skal bygges på? Da er det godt å vite at alle våre hus og hytter kan endres på. Våre arkitekter jobber daglig med å tegne om husmodeller til skreddersydde drømmehus eller -hytter.