Archihus
Tempus

Tempus - en hytte hvor alle årstider kan nytes til det fulle

Tempus betyr årstider, og her nyter du alle årstidene til det fulle. Med sine store vinduer og gode takhøyde får man god romfølelse, uten å miste den lune og gode hyttefølelsen.

Her får du en hytte som har alt. På hovedplanet har Tempus 3 romslige soverom og hele 8 sengeplasser. Det gjør dette til en hytte som gir deg plass til både familien og venner.

Stuen i hytten Tempus. Veggene og den mønte himlingen i hytta er i en lys, behandlet panel. Store vinduer fra gulv til tak slipper det vakre vinterlandskapet med snødekte trær inn.

Den romslige stue- og kjøkkenløsningen er hjertet i Tempus. Vinduene går helt ned til gulvet som gjør at lyset slippes inn og man virkelig får følelsen av å få naturen helt inn. På kjøkkenet kan du få en praktisk kjøkkenøy. Det gir ekstra sitteplasser under måltidene, mer benkeplass og muligheten til oppbevaring. Peisen er midtpunktet i stuen, og i tillegg til å være en varmekilde, gir lyset en lun og behagelig hyttefølelse. 

Aktiv fritid for alle

Tempus har egen sportsbod, eget vakserom og et praktisk bad - alle fasiliteter for en aktiv fritid for alle. Over kjøkkenet er det en liten og koselig hems, hvor barna kan kose seg uten forstyrrelser fra de voksne.

Trenger du et ekstra bad, eller andre løsninger, er Tempus en fleksibel hytte, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte løsningen for dine ønsker og behov.

Nøkkelopplysninger

BRA total
103 m2
BRA hytte
97 m2
P-ROM
89 m2
Bebygd areal (BYA)
119 m2
L x B
15.9 x 8.9 m
Soverom
3
Bad
1
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Plantegninger og fasader

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.