Archihus
Gunn Hedeman
Forfatter: Gunn Hedeman
Sist endret: 07. februar 2024
Lesetid: ~4 min

Hva kan våre arkitekter gjøre for deg?

I Archihus har vi mange arkitekter med mye erfaring med å tegne og forme boligdrømmer for våre kunder. For at du skal få realisert din boligdrøm og bygge hus, gir vi deg tilgang på våre dyktige arkitekter.

Hva-kan-vare-arkitekter-gjore.jpeg

Alle våre moderne funkishus er arkitekttegnede

Hvert ferdighus er planlagt slik at du skal få en best mulig bolig og planløsning. Innholdet i en bolig varierer selvfølgelig alt ettersom hvor stor boligen er. Noen boliger har vi tegnet med en utleieenhet, noen er tegnet så de passer til skrå tomt mens andre har garasje eller carport integrert i huskroppen. Variasjonen er stor og alle katalogmodeller du ser her på hjemmesiden vår ønsker vi skal være til inspirasjon. 

Arkitektene skreddersyr ferdighusene

Ofte er det slik at våre kunder faller for en modell de ser her eller i katalogen vår, men at den ikke er helt optimal for enten kundens behov eller tomt. Vi har meget god erfaring med å tilpasse våre ferdighus. Vi endrer f.eks planløsningen, vi kan strekke huset ut i lengden eller vi kan tilpasse huset til skrå tomt. Via våre boligrådgivere kan du ha møte med en av våre arkitekter slik at du kan fortelle om dine ønsker og behov slik at arkitekten tilpasser husmodellen. 

Guri rundt bilde s:h.jpg Våre arkitekter skreddersyr din bolig slik at den blir akkurat slik du vil ha den.

Våre arkitekter har masse erfaring og kan komme med gode råd til våre kunder. Vår erfaring er at disse møtene er veldig nyttige for kunden og vi vet at kunden setter stor pris på dem.

Har du en utfordrende tomt, kan også våre arkitekter tegne en spesialbolig som passer inn på akkurat din tomt. Mulighetene er mange. Vi anbefaler at du starter med å ta en uforpliktende prat med en av våre boligrådgivere.

Det er mange ubesvarte spørsmål du har når du skal bygge hus. Vi anbefaler deg å starte prosessen med å snakke med en av våre boligrådgivere.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver