Drømmer du om et nytt og moderne hus? Behold drømmene dine, og la oss i Archihus hjelpe deg med planleggingen.

Archihus bygger nye og moderne hus, og med et Archihus på din tomt får du et unikt hus - tilpasset deg og dine behov.

For det er lov å drømme, og det er lov å planlegge. Derfor sier vi at du må beholde drømmene dine - også lar du oss i Archihus hjelpe deg med planleggingen av ditt drømmehus.

Starter du allerede i dag, kan vi møte deg med et videomøte, på telefon eller via chat - helt uforpliktende. Vi vet at hver minste detalj er viktig, og når man skal bygge nytt bruker man tid på å planlegge disse detaljene, slik at huset blir akkurat slik du vil ha det.


Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Fordelene ved å bygge nytt

Over tid er det ofte mer gunstig å bygge et nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Når du tar over et brukt hus må du være forberedt på vedlikehold og uforutsette reparasjoner - eller kanskje ønsker du å pusse opp boligen til å bli mer lik dine ønsker? Med et nytt hus, tilpasset dine behov, slipper du å tenke på dette etter innflytting. Og ikke minst får du et hus som er vedlikeholdsfritt i alle fall de neste fem årene.

Her er fem gode grunner til å velge nytt kontra å kjøpe brukt neste gang du skal bytte bolig:

- Fra ditt første møte med oss får du muligheten til, på en detaljert måte, å forme din egen boligdrøm ved å tilpasse ditt nye hus etter dine ønsker og behov.

- Du kan se bort fra stressende budrunder og uforutsette kostander. Bygger du nytt får du din nye bolig til fastpris.

- Din nye bolig har garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene.

- Du slipper å få økonomiske overraskelser som oppstår som følge av nødvendig vedlikehold og reparasjoner.

- Du flytter inn i et hus med topp standard, bygget på de til enhver tid gjeldende tekniske forskrifter, med vinduer som har minimalt med varmetap og et balansert ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et godt inneklima.

Ved å velge nytt hus kontra å kjøpe brukt kan du spare flere titalls tusen i året på oppussing, viser tall fra Prognosesenteret. De ekstra midlene du sparer på å unngå oppussing kan gi deg ekstra midler å legge i finansieringen av et nytt og moderne hus.


Kjøpe nytt hus

Når du kjøper nytt hus forholder du deg til profesjonelle fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra tomt til finansiering og tilpasning av ditt nye hus. Du får tilgang på dokumentasjon på alle produkter som er benyttet i huset ditt og du kan være sikker på at ditt nye hus er trygt bygget etter dagens strenge krav og forskrifter. I tillegg er du sikret fem års garanti og reklamasjonsrett.

Utleie: En skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt hus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Fordelene med å bygge hus med utleiedel er mange - det vil blant annet gi deg ekstra skattefrie inntekter hver måned i tillegg til at det øker verdien på huset i tilfelle videresalg i fremtiden. Å bygge med en utleiedel kan også være avgjørende for om du får lånefinansiert byggeprosjektet ditt og i enkelte tilfeller vil leieinntektene kunne bidra til at du kan finansiere en større bolig enn forventet.

Les mer om hus med utleie her

Slik du vil ha det

Ved å bygge nytt hus, får du en unik mulighet til å påvirke hvordan ditt hus skal bli, fra første stund. Våre ferdighus er ment som inspirasjon og utgangspunkt, men det er sjelden vi bygger rene katalogmodeller. I tett samarbeid med våre dyktige boligkonsulenter og våre arkitekter er du med å tilpasse det nye huset ditt slik du ønsker og drømmer om.

Les mer om hvordan familien Sande fra Fana tilpasset sitt ferdighus til det ugjenkjennelige her

Garanti og reklamasjonsrett

Din trygghet er viktig for oss. Vi vet at et nytt hus er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss at du er trygg. Bygger du et Archihus får du garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. Dette er en av de selvsagte godene for alle som bygger nytt! 

Ingen økonomiske overraskelser

Når du kjøper brukt bolig kan du aldri vite hva som venter av nødvendige reparasjoner og oppussing i fremtiden. Overraskelser som kan oppstå i form av fukt, råte, vannskader, tak som lekker, vinduer og dører som ikke holder på varmen og slitasjen på panelet kan gi uforutsette utgifter som du unngår ved å bygge nytt. 


Slik bygger vi ditt nye hus

Når du bygger bolig med Archihus er vi med å bygge ditt hjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Se hvordan vi realiserer din boligdrøm.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygget på detaljer

Archihus er bygget på detaljer. Det betyr:

- At du får en bolig som bygges etter siste tekniske forskrifter

- At du og vi sammen planlegger din nye bolig

- At din økonomiske plan er detaljert for din byggesak

- At din nye bolig er detaljert tilpasset deg og dine behov


Dette gjør Archihusene unike

Archihusene har signaturelementer som gjør dem unike og enkle å kjenne igjen. Her kan du se hva som skiller Archihus fra andre moderne hus.

Se våre moderne funkisinspirerte hus

Nysgjerrig på hva som skiller Archihus sine moderne funkishus fra 1920- og 30-tallets «ekte» funkishus? Få svaret her!
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se flere av våre flotte Archihus her

Husk at alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Finn ditt nærmeste salgskontor

Har du lyst å begynne planleggingen i dag? Finn din nærmeste Archihus-forhandler, vi kan møte deg via et videomøte, på telefon eller via chat - helt uforpliktende.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker