Archihus
Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Fordelene ved å bygge nytt hus

Står du overfor valget å kjøpe brukt eller bygge nytt hus? Det finnes en rekke gode grunner til å bygge nytt hus i stedet for å kjøpe en brukt bolig.

Lavere energiutgifter med nytt hus

Du flytter inn i et hus med topp standard, bygget på de til enhver tid gjeldende tekniske forskrifter. En ny bolig er godt isolert, har 3-lags vinduer som har minimalt med varmetap og et balansert ventilasjonsanlegg som gjenvinner varmen og sørger for et godt inneklima.

Profesjonell byggeprosess og dokumentasjon

Når du kjøper nytt hus forholder du deg til profesjonelle fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra tomt til finansiering og tilpasning av ditt nye hus. Du får tilgang på dokumentasjon på alle produkter som er benyttet i huset ditt og du kan være sikker på at ditt nye hus er trygt bygget etter dagens strenge krav og forskrifter.

I en ny bolig får du det slik du vil ha det

Ved å bygge nytt hus, får du en unik mulighet til å påvirke hvordan ditt hus skal bli, fra første stund. Våre ferdighus er ment som inspirasjon og utgangspunkt, men det er sjelden vi bygger rene katalogmodeller.

I tett samarbeid med våre dyktige boligkonsulenter og våre arkitekter er du med å tilpasse det nye huset ditt slik du ønsker og drømmer om.

Fra ditt første møte med oss får du muligheten til å forme din egen boligdrøm ved å tilpasse ditt nye hus etter dine ønsker og behov. 

Ingen økonomiske overraskelser med nytt hus

Når du kjøper brukt bolig kan du aldri vite hva som venter av nødvendige reparasjoner og oppussing i fremtiden. Overraskelser som kan oppstå i form av fukt, råte, vannskader, tak som lekker, vinduer og dører som ikke holder på varmen og slitasjen på panelet kan gi uforutsette utgifter som du unngår ved å bygge nytt.

Ved å velge nytt hus kontra å kjøpe brukt kan du spare flere titalls tusen i året på oppussing, viser tall fra Prognosesenteret. De ekstra midlene du sparer på å unngå oppussing kan gi deg ekstra midler å legge i finansieringen av et nytt og moderne hus.

En ny bolig har fastpris

Du kan se bort fra stressende budrunder og uforutsette kostander. Bygger du nytt får du din nye bolig til fastpris. 

En ny bolig har garanti og reklamasjonsrett

Din trygghet er viktig for oss. Vi vet at et nytt hus er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss at du er trygg. Når du bygger nytt hus får du garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene. 

Skia er et stort og elegant funkishus med flere uteplasser og store vinduer. En bil står parkert i dobbelgarasjen som er integrert i huskroppen. Illustrert på stor tomt om sommeren.

Utleie: En skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt hus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Husmodellen Farisi er en moderne bolig på to etasjer med stor glasskarnapp i front. Her med mørk brun trekledning, en skyfri sommerdag.

Slik bygger vi ditt nye hus

Når du bygger bolig med Archihus er vi med å bygge ditt hjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Se hvordan vi realiserer din boligdrøm.

Bygget på detaljer

Archihus er bygget på detaljer. Det betyr at:

  • du får en bolig som bygges etter siste tekniske forskrifter
  • du og vi sammen planlegger din nye bolig
  • din økonomiske plan er detaljert for din byggesak
  • din nye bolig er detaljert tilpasset deg og dine behov
Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Se våre moderne funkisinspirerte hus

Nysgjerrig på hva som skiller Archihus sine moderne funkishus fra 1920- og 30-tallets «ekte» funkishus? Få svaret her!

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver